Ο Μπογδάνος γράφει, δε διαγράφεται

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι γραφικός. Ο τύπος που ”γράφει”. Είτε είναι βουλευτής, είτε όχι. Της Νέας Δημοκρατίας ή εξωκοινοβουλευτικός. Αυτά τα πολύ ολίγα σχετικά με τη διαγραφή του από τον Μητσοτάκη. Επί της ουσίας, ο Μπογδάνος δεν διαγράφεται, που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να απασχολεί με την άλφα ή τη βήτα τρακατρούκα του.

Στο δικό μου λεξιλόγιο γραφικός δεν είναι ο της πλάκας, ο γελοίος, ο παράξενος. Στη λέξη δίνω και τη σοβαρή διάσταση του γραφικού. Του όποιου γράφει, προκαλεί εντυπώσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο βουλευτής του σύριζα Πολάκης, ο δικηγόρος Κούγιας, αναφέρω δυο ονόματα, είναι της ίδιας κατηγορίας που εκπροσωπεί ο Μπογδάνος. Αμολάνε μια κουβέντα και σχολιάζεται, δεν περνάει στο ντούκου.

Θέμα ημερών να τον σουταράνε από τη ΝΔ τον εν λόγω Μπογδάνο. Τέτοιοι τύποι κυκλοφορούν μόνο σε μικρά κόμματα. Άσχετο. Το θόρυβο τον κάνουν και μέσα από το μικρό κόμμα ή έξω από τη Βουλή. Δεν καθαρίσανε επειδή τον διέγραψαν. Ο τύπος θα συνεχίσει στο ίδιο πλάνο.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.