“O Μπερτάκης είναι επιχειρηματίας καταξιωμένος και έξυπνος”

Οι εποχές αλλάζουν, νέοι παίκτες ξεπροβάλουν, πρωταγωνιστούν στο γήπεδο, ναι σαφέστατα. Όμως, κάποια άτομα, πάντα θα αποτελούν άτομα αναφοράς. Ίσως διότι για κάποιους λόγους, κουβαλάνε ένα μαγνητισμό και ο κόσμος εκδηλώνει γι’ αυτούς ένα ανεξήγητο ενδιαφέρον. Όσο ζούμε, και όσα χρόνια θα ζουν τα παιδιά μας, και τα παιδιά των παιδιών μας. Όλο και με κάποια ευκαιρία θα τους συναντούμε, θα τους θυμόμαστε. Ποιος το λέει αυτό; Η Ιστορία.

Έτσι πάει. Σ’ αυτή την εκλεκτή κατηγορία είναι πρώτος και σημαιοφόρος ο μεγάλος, ο πολύ μεγάλος Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο άνθρωπος που σημάδεψε την μετάλλαξη της Αθηναϊκής νύχτας από τα 70’s στα 90’s και ο αστικός μύθος λέει ότι ο έχει δει τόσα πολλά, που αν αποφάσιζε να τα πει όλα, μάλλον μετά θα χρειαζόταν να φύγει από την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει το δικό τους δρόμο, δεν περιμένει κάτι από κανέναν, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Εξακολουθεί να παραμένει ενεργός, έχοντας το Argi’s House. (Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα | 1ος όροφος). Έναν χώρο που έχει κάτι από την αίγλη της παλιάς νυχτερινής ζωής και κάθε σας περιμένει με την υπέροχη Κωνσταντίνα, για να την αναβίωση εκείνων των χρόνων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μίλησε αποκλειστικά στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα και λέει για τα πάντα : Αν νιώθει δάσκαλος, και μάλιστα καλός ή κακός, οι πολλοί μαθητές απόφοιτοι της άλλοτε πανίσχυρης σχολής του. Αν τον θυμούνται ακόμη ή ίσως να τον έχουν ξεχάσει. Μεταξύ Ρέμου-Βέρτη-Αργυρού, ποιον θα επέλεγε.

Ο ίδιος ο παλαίμαχος επιχειρηματίας, αναφέρεται και στον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων Teatro, Fantasia, Vogue, Κώστα Μπερτάκη : “Ξεκίνησε από ένα μικρό μαγαζί στην Άνω Γλυφάδα και πάει πάρα πολύ καλά. Είναι στο πνεύμα της εποχής, μπορεί και μιλάει με τους καλλιτέχνες, τους σημερνούς καλλιτέχνες, είναι κοντά στην ηλικία τους, βρίσκονται καλύτερα. Ο Κώστας είναι και καλό παιδί και επιχειρηματίας καταξιωμένος και έξυπνος. Έχει τις φίρμες, κάνει καλές δουλειές και εύχομαι να πάει καλύτερα από όλους εμάς οικονομικά και να του μείνουν και λεφτά”.

Ο Παπαργυρόπουλος για ότι θέλεις, έχει άποψη και οπτική γωνία. Τα πάντα και υψηλής κλάσης. Μαγαζιά που δεν βγαίνουν, στροφή της νύχτας στο κλαμπομπούζουκο, Βίσση-Βανδή, κίνημα meetoo, κυβέρνηση.

Ακούστε τα όλα εδώ :

Διαβάστε επίσης : Ο Νίκος Απέργης αποκλειστικά στο Tsipas Radio: Σε μια αληθινή κουβέντα που είχε τα πάντα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.