O Όμιλος Momentum επικοινωνεί το άνοιγμα, χωρίς έπαρση

Όχι στην υπεροψία. Όχι στη αλαζονεία. Όχι στο ότι είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο της εστίασης και μόνο αυτό αρκεί. Όχι ο κόσμος έχει λαχταρήσει τα μαγαζιά μας και θα ξεχυθεί σε αυτά, άρα δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εμείς. Όχι… , Όχι… , Όχι…Τίποτα από όλα αυτά. Η καλή και η άρτια προετοιμασία, σε όλα τα επίπεδα, αυτή είναι η λύση στην επανεκκίνηση των καφέ –εστιατορίων, ανήμερα στη γιορτή του Αγίου Γεωργίου, στις 3 Μαΐου και σε εξωτερικούς χώρους.

Ο Momentum έχει σκέψη, δεν στερείται θέσεων, δεν είναι ένα πρόβατο στο κοπάδι…και την νέα πραγματικότητα την έχει αντιληφθεί. Δεν είναι κολλημένο με το λάβαρο του “Ανοίξαμε και σας περιμείναμε και μόνο αυτό”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Όμιλος αυτός είναι αγκαλιασμένος με το “έχουμε μαγαζιά γωνία, ναι, αλλά πάντα χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο και ξεκάθαρο μήνυμα προβολής και προώθησης αυτών”

Το έκανε (και) τώρα, με αφορμή ότι την Δεύτερα του Πάσχα ανοίγουν και επέλεξε το ισχυρό PromoThema, να το διαδώσουν σε όσα περισσότερα μάτια μπορούν.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.