Ο Μητσοτάκης παίζει χωρίς αντίπαλο

Το ζήτημα δεν είναι ο Κασσελάκης. Ο περαστικός. Να σκεφτούμε όλοι ποιοι είναι αυτοί που κάθονται σαν κοτούλες και ακούνε τον σύντροφο Στέφανο. Αυτό είναι το ζήτημα. Άτομα με Ιστορία, χρόνια στην αριστερά νοιώθουν μια χαρά και δυο τρομάρες βολεμένοι με αρχηγό κάποιον Κασσελάκη. Ο οποίος Κασσελάκης είναι αυτός που είναι, όχι σαν τα μούτρα τους. Σοβαρό και μετρημένο παιδί και ο φουκαράς κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την ενότητα του κόμματος.

Να το ξεκαθαρίσουμε για μια φορά ακόμα. Ο Κασσελάκης είναι αυτός που είναι. Και είναι εκλεγμένος. Ουρανοκατέβατος, αλλά με τη ψήφο των μελών του κόμματος. Δεν είναι ο υπαίτιος της διάσπασης. Και αυτής της διάσπασης που  θα ακολουθήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο μεν Μητσοτάκης παίζει τη μπάλα του στη ΔΕΘ και δεν έχει αντίπαλο. Ποιος; Ο Σύριζα με τον Κασσελάκη ή καποιον άλλον; Το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ, Ο Βελόπουλος. Το ΚΚΕ δεν γουστάρει κυβέρνηση και συνεργασία μ’ άλλο κόμμα, παρά μόνο να γαβγίζει για τον λαό. Ποιος είναι ο αντίπαλος του Μητσοτάκη; Μαζί με την Μαρέβα κάποια στιγμή θα αποφασίσουν ποιον θα ορίσουν για,,, αντίπαλο.  

(apodytiriakias.gr)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.