Πρώτο μπουμ

Δημήτρης Μεσούλας - Κυριάκος Παπαδόπουλος

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως ο τεράστιος Κυριάκος Παπαδόπουλος, θα μας ταξιδεύει και αυτή την σεζόν, στο Aristotle Piraeus. Πρώτα ο θεός, οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο ! Νιώθω πραγματικά συγκινημένος τυχερός και ευγνώμων, που αυτός ο τεράστιος δημιουργός θα ομορφαίνει τα βραδιά μας και φέτος”. Έτσι το γράφει ο Δημήτρης Μεσούλας, επιχειρηματίας του μαγαζιού αυτού, που μπορεί να βρίσκεται στο Πειραιά, όμως η φήμη του κυκλοφορεί σε όλη την Αθήνα.

Σωστά, βέβαια. Είναι σωστή η διατύπωση του. Πως να μην νιώσει συγκινημένος, που το “νταραβέρι” που είχε, το συνεχίζει με αυτόν τον τύπο, που έχει διαπράξει τα απίστευτα στην ελληνική μουσική. Μουσικός, συνθέτης και παραγωγός. Ένας ζωντανός θρύλος χωρίς καμία διάθεση υπερβολής. Ένας απλός άνθρωπος, κατά τα άλλα. Θεωρώ ότι ο Μεσούλας κάνει το σταυρό του, πετάει από την χαρά του, στον ουρανό βρίσκεται, και πραγματικά με το δίκιο του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.