Ο Μεσούλας δεν έχει μόνο μαγαζιά νύκτας, έχει και πολυβραβευμένο εστιατόριο

Πρόσφατα βρέθηκα σε μια παρέα παικτών, που όλοι κάνουν κρα, για να αποκτήσουν παρτίδες μαζί τους.. Κάποιος μου έκανε μία ερώτηση για την Δημήτρη Μεσούλα (στη φώτο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) : «Είναι μόνο σε μαγαζιά της νύκτας;» Ρώτησε. «Έχουμε δει που γράφεις για αυτόν!» συμπλήρωσε ένας άλλος.

«Φυσικά Όχι. Δεν είναι μόνο το Aristotle Piraeus και το La Red Dream. Είναι ακόμη και το Barrique Port, πολυβραβευμένο εστιατόριο, στην κοσμοπολίτικη πιάτσα της 2ης Μεραρχίας στον Πειραιά», απάντησα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και έδωσα και άλλες πληροφορίες : «Ένας χώρος ζεστός, αφιερωμένος στην οινογαστρονομία, με περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού, και σύγχρονες προτάσεις κρεατοφαγίας, που ισορροπούν πάνω σε ένα μενού επιβεβλημένο από τα χέρια του σημαντικού σεφ Νίκου Δημουλά. Είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει γαστρονομικά!. Οι γευστικές προτάσεις του είναι νέου ύφους, δημιουργικές με εθνικές επιρροές. Sommelire του Barrique Port είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος, πάντα πρόθυμος να σας δείξει το ανάλογο κρασί, με τις πλούσιες γνώσεις του. Θα βρείτε κρέατα ξηρής ωρίμανσης και κοπές, όπως : μοσχαρίσια tomahawk, rib eye blacks angus, picanha και στηθοπλευρά-flank state. Ένα σημείο υπεροχής αποτελούν και τα υπέροχα burgers! »

Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "BARRIQUE PORT PREMIUM 2022 ARD PHILONOS 66 & 2ND MERARHIAS, 18535 PIRAEUS 2104528010 8010 452 BIQUE_PORT BARRIQUE UHOELSE? SE?"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "BARRIQUE PORT PREMIUM PHILONOS 66 2ND MERARHIAS, 18535 PIRAEUS 210 452 8010 BARRIQUE PORT UHOELSE?"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "GOLDAWARD T-bone Steak 40 days dry aged QUALITY&TAS T-bone Steak 40 days dry aged Κλασική επιλογή! Η T-bone Steak είναι εκλεκτή μοσχαρίσια μπριζόλα που από τη μια πλευρά αποτελείται από τις πρώτες <<κόντρα>> μπριζόλες και από την άλλη το φιλέτο "mignon". Ονομασία To όνομα της προέρχεται από το χαρακτηριστικό κόκκαλο "T" μεταξύ του striploin και του φιλέτου. Ψήσιμο Κατέχει σημαντική θέση στα μενού πολλών εστιατορίων. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ψήσιμο άλλη εστία."
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "2022 PREMIUM TA BARRIQUE PORT BOOK RESERVATIONS: 04528010 Φίλωνος Σας Μεραρχίας 18535 Πειραιάς"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "GOLDAWAND GOLD 2022 AWARD PREMIUM TA H TASTL BARRIQUE PORT BOOK RESERVATIONS: 2104528010 Φίλωνος 66 Σας Μεραρχίας 18535 Πειραιάς UHDELSE?"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "GOLDAWARD PREMIUM ΤΑ BARRIQUE PRR TAST BOOK RESERVATIONS: 2104528010 Φίλωνος 66 2ας Μεραρχίας 8535 Πειραιάς UHDELSE?"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και κείμενο που λέει "GOLD AWARD PREMIUM TA BARRIQU TASK BOOK RESERVATIONS: BOOK/RESERVATIONS:2104528010 2104528010 Φίλωνος Σας Μεραρχίας 18535 Πειραιάς UHDELSE?"
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό
Μπορεί να είναι εικόνα πίνακας, εσωτερικός χώρος και τοίχος από τούβλα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GOLD 2022 AWARD CRQUALITYESTASTE QUALITY& BARRIQUE PORT PREMIUM OPEN EVERY DAY PHILONOS 66 & 2ND MERARHIAS, 18535 PIRAEUS 210 2104528010 452 8010 BARRIQUE PORT"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα μπουκάλι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GOLD 2022 AWARD OF ESTIATORIA.GR AWARDS® GOLDENAWARDS TASTE GOLDEN QUALITY &"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GOLD 2022 AWARD OF ESTIATORIA.GR AWARDS® TASTE TASTE GOLDENAWARDS GOLDEN QUALITY &"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "GOLD 2022 AWARD AWARD OF GOLDENAWARDS TASTE ESTIATORIA.GR QUALITY & BARRIQUE PORT"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.