Πρόσφατα βρέθηκα σε μια παρέα παικτών, που όλοι κάνουν κρα, για να αποκτήσουν παρτίδες μαζί τους.. Κάποιος μου έκανε μία ερώτηση για την Δημήτρη Μεσούλα (στη φώτο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη) : «Είναι μόνο σε μαγαζιά της νύκτας;» Ρώτησε. «Έχουμε δει που γράφεις για αυτόν!» συμπλήρωσε ένας άλλος.
«Φυσικά Όχι. Δεν είναι μόνο το Aristotle Piraeus και το La Red Dream. Είναι ακόμη και το Barrique Port, πολυβραβευμένο εστιατόριο, στην κοσμοπολίτικη πιάτσα της 2ης Μεραρχίας στον Πειραιά», απάντησα.
Και έδωσα και άλλες πληροφορίες : «Ένας χώρος ζεστός, αφιερωμένος στην οινογαστρονομία, με περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού, και σύγχρονες προτάσεις κρεατοφαγίας, που ισορροπούν πάνω σε ένα μενού επιβεβλημένο από τα χέρια του σημαντικού σεφ Νίκου Δημουλά. Είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει γαστρονομικά!. Οι γευστικές προτάσεις του είναι νέου ύφους, δημιουργικές με εθνικές επιρροές. Sommelire του Barrique Port είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος, πάντα πρόθυμος να σας δείξει το ανάλογο κρασί, με τις πλούσιες γνώσεις του. Θα βρείτε κρέατα ξηρής ωρίμανσης και κοπές, όπως : μοσχαρίσια tomahawk, rib eye blacks angus, picanha και στηθοπλευρά-flank state. Ένα σημείο υπεροχής αποτελούν και τα υπέροχα burgers! »