O Μέσουλας επιβεβαιώνει πως είναι το μέλλον

Η επέτειος για τα 2 χρόνια του Αristotle, στο Πειραιά, θα γιορταστεί ρομανικά, μαγικά. Και εν πλω, δηλαδή σε καράβι επάνω. Και όχι δεν γράφουμε ότι θέλουμε. Έτσι το είπε, ο επιχειρηματίας του πολύ καλού μαγαζιού αυτού, Δημήτρης Μεσούλας, έτσι το γράφουνε. Μια ακόμα απόδειξη. Έχει νέα και ανοιχτά μυαλά, ήρθε για να μείνει. Αυτό αξίζει να πει κανείς από οοοοόλα τα άλλα, για τις τριακόσιες prive προσκλήσεις. Για το με πια γνωστή ακτοπλοϊκή εταιρία θα συνεργαστεί, για να φιλοξενήσει αυτή την μοναδική βραδιά, που μετά τη σχετική ανακοίνωση, κανείς δεν μπορεί να κρύψει την επιθυμία του, να βάλει γνωστούς και φίλους, για να παρευρεθεί.

Η ανακοίνωση Μέσουλα : ” Για πρώτη φορά στην ιστορία του Πειραιά τέλη Μαΐου θα γιορτάσουμε τα #2_χρονια ΕΝ ΠΛΩ!!!Καλά ακούσατε λοιπόν σε λίγες μέρες θα ανακοινώσω ποιο καράβι και πια γνωστή ακτοπλοϊκή εταιρία θα μας φιλοξενήσει για μια βραδιά #live που θα γράψει ιστορία!!!!Θα φύγουμε απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά και θα γυρίσομε ξημερώματα!!!!Τριακόσιες prive προσκλήσεις θα εκδοθούν”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η οικοδομή, η Νεράιδα, ο Λαζαρίδης, o Παπαγεωργίου, το πρόβλημα φωνής, ο Μέσουλας και ο Μπερτάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.