Ο μεγάλος τραγουδιστής και η φήμη για διαζύγιο με μεγάλο νυχτερινό κέντρο

Πλέον, δεν χωρά καμία αμφιβολία, πως το γοητευτικό και ερωτηματικό -για πολλούς- «Tsipas Blog», όσο μεγαλώνει και μεγαλώνει γρήγορα, διευρύνει την πρόσβαση του στα διαφορά κέντρα εξουσίας. Είναι ένας «παίκτης» που τον συμβουλεύονται διάφοροι, μαθαίνει πολλές πληροφορίες, ακόμη και κάποιες που δεν θέλουν να έρθουν στα χέρια μας.

Αυτό συνέβη και σήμερα κιόλας, με μια φήμη, που κυκλοφορεί και λέει πως ίσως και όχι με σιγουριά, τελικά, να μην προχωρήσει η “μεγάλη” δουλειά, ανάμεσα σε μεγάλο “τραγουδιστή” και “μεγάλο” νυχτερινό κέντρο. Η οποία όταν είχε ανακοινωθεί, είχαν πέσει τα τσιμέντα στους κόλπους της αθηναικής νύχτας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι συγκεκριμένος, που προφανώς και γνωρίζει το θέμα και την βαρύτητα του λόγου μας, μας είπε ότι αυτή η εντύπωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες.

Εκείνο που είναι ήδη γνωστό (αν, το ξανά επαναλαμβάνω, οι φήμες τελικά αποδειχθούν βάσιμες ) και δεν χρειάζεται να μας το πει, είναι ότι ο Αρμαγεδδών για την οικονομία και μέσα σε αυτήν, και την νύχτα, Κορονοϊός, θα είναι η βασική αιτία του διαζυγίου.

Διαβάστε επίσης : Σύλλογος νυχτεριών ναών : θα τα ξαναπεί με την κυβέρνηση- Θέλει να κλείσει το “ο καθένας στο είδος του”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.