Δεν το λέμε εμείς.
Ούτε είναι το πόρισμα της νεκροψίας, της διαδικασίας από την οποία αναμένονται απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Προκύπτει από την ανάγνωση των όσων φέρεται να είπε στις Αρχές η γιατρός που κλήθηκε να βοηθήσει τον άτυχο τραγουδιστή στις τελευταίες, δραματικές στιγμές του.
Πρόκειται για ειδικευμένη γυναικολόγο και σύζυγο του Ηλία Θεοδωρόπουλου, επικεφαλής της περιβόητης ιδιωτικής κλινικής «Stem Cell» στο Κολωνάκι.
Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στη γραμμή που φέρεται να αναπτύσσει στην κατάθεσή της, η γιατρός περιγράφει ότι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έφτασε στην ιδιωτική κλινική ήδη σε κατάσταση υπερδιέγερσης, ενώ έδειχνε χαμένος.
Μια περιγραφή που δίνει το στίγμα της κατάστασης στην οποία φέρεται να έφτασε ο Μαζωνάκης: σε μεγάλη ένταση, με την εικόνα του ήδη εύθραυστη πριν εξελιχθεί το κρίσιμο περιστατικό.
Και μετά, όλα φέρονται να έγιναν σε ελάχιστο χρόνο.
Η κρίση «έσκασε». Ξαφνικά. Βίαια.
Να το πούμε ξανά: δεν το λέμε εμείς. Ούτε είναι το πόρισμα της νεκροψίας. Είναι η εικόνα που, εμμέσως πλην σαφώς, προκύπτει από όσα φέρεται να κατέθεσε η γιατρός στις Αρχές.
Εν αναμονή, λοιπόν, της νεκροψίας που έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, παραμένουν άγνωστα ο χρόνος και ο τόπος όπου η οικογένεια και ο κόσμος θα αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Παράλληλα, η πλευρά του τραγουδιστή αναμένεται να ορίσει δικό της ιατροδικαστή, ώστε να παρακολουθήσει τη διαδικασία και να έχει πλήρη γνώση των ευρημάτων.
Αφού ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες, η οικογένεια αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της για την κηδεία.
TSIPAS BLOG – ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

