Ο Μαρινάκης θέλει το πρωτάθλημα και στην τηλεόραση

Έχει πάθει με το κανάλι που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μπήκε και σ’ αυτό το κόλπο με στόχο να είναι πρώτος. Και η δουλειά δεν του βγαίνει. Στην πιάτσα λένε ότι τελικά θα τα καταφέρει. Σήμερα, αύριο, σ’ ενα ή πέντε χρόνια το μέγλα θα φιγουράρει στην πρώτη θέση τόσο στα νούμερα τηλεθέασης, όσο και στα έσοδα από τις ρεκλάμες.

Δύσκολο. Ο παίκτης, όμως, δεν το βάζει κάτω, βασικό στοιχείο αυτό για να ξεφύγει το κανάλι του από τις πολύ χαμηλές πτήσεις. Δεν το β’άζει κάτω σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος με το χέρι στη σακούλα. Να κάνει τα πιο ακριβά συμβόλαια. Έκλεισε την Μενεγάκη, φέρνει και την Μελέτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρέμος στη…σέντρα

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Οι μεταγραφές δεν αποτελούν εγγύηση. Είναι απλά μια πεπατημένη, που όμως πιθανόν να μην περπατήσει. Στο ποδόσφαιρο ο πλάγιος μπακ π.χ.είναι χρήσιμος μόνο στα πλάγια της άμυνας. Δεν θα τον βάλεις τερματοφύλακα ή σέντερ φορ. Η Μενεγάκη ή Μελέτη είναι μεν φίρμες, ονόματα, αλλά αν δεν κάνουν την εκπομπή που τις ταιριάζει ή δεν την τποθετήσουν σε ώρα αβανταδόρικη, έχασες τα λεφτά σου.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.