O Μανώλης Κονταρός βρέθηκε εχθές καλεσμένος και μιλά στην ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Μπρούντζου και το Tsipas Radio !!

Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του, ο Μανώλης Κονταρός.

Εχθές το βράδυ ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Βασίλη Μπρούντζου και το Tsipas Radio. Μίλησε για το παρελθόν το παρών και το μέλλον του στην μουσική σκηνή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η βάση της οικογένειας είναι στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο.

Τον Δεκέμβριο του 2010, ο Μανώλης Κονταρός είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, που παραλίγο να τον αφήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καρότσακι. Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο δικό του, που ήταν σταματημένο στην άκρη, καθώς είχε αισθανθεί αδιαθεσία.

Την πολύ καλή συνεργασία που είχε και θα συνεχιστεί της επόμενες ημέρες με το νυχτερινό κέντρο Lido Live Stage, μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, και παρόλο που γνωρίζονται αρκετά χρόνια για πρώτη φορά βρίσκονται μαζί σε μουσική σκηνή.

Έχει ασχοληθεί και με τον χορό στο παρελθόν, και είναι ένα από αυτά που του λείπουν πάρα πολλή μιας και μετά το ατύχημα δίστιχος δεν μπορεί πια να χορεύει .

Σταθμός στην καριέρα του ήταν η 18ετή συνεργασία του με τον λυράρη Γεώργιο Τσουρουπάκη με τον οποίο ηχογράφησαν πολλά τραγούδια, και παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή αρκετά χρόνια τώρα , αναπολεί και μας αποκάλυψε ότι αν δεν τον είχα γνωρίσει δεν θα είχα κάνει ούτε τα μισά πράγματα από αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα.

Μίλησε για την νέα του επιτυχία με τίτλο “Σ’ Αγαπάω Αλλά” που το έδωσε απλόχερα ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας καταπληκτικός άνθρωπος και χαρακτήρας αλλά εξίσου και πολλή ταλαντούχος , και η σημαντική βοήθεια για αυτό το πάντρεμα, και ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην, Νατάσα Θεοδωρίδου !

Ακούστε παρακάτω όλοι την συνέντευξη !!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.