Ο Λου θυμίζει Μπερτάκη : Το plab B, ο Βρεττός που έπαθε πλάκα, επόμενες βόμβες και το βλέμμα έως τον χειμώνα

Δεν είμαστε της πλάκας οπαδοί. Είμαστε θεατές απαιτητικοί και θέλουμε θέαμα ποιότητας. Γι’ αυτό διαβάζουμε Τσίπας Μπλοκ, που στην νύχτα της Αθήνας, που είναι το Έβερεστ, στην βιομηχανία αυτή, το πήρε το πρωτάθλημα και φέτος. Ενώ στην πολύ κατώτερη νύχτα της Πάτρας, δεν ασχολείται με κανέναν. Λάθος, ασχολείται μόνο με τον Λου. Γιατί είναι ο μόνος, που κάνει κινήσεις στην σκακιέρα επάνω, που θυμίζουν τον βουνό Κώστα Μπερτάκη και πάει να κάνει την Πάτρα, Αθήνα. Δεν τον σταματάει τίποτα, καλοκαίρι τώρα, αλλά μιλάει ήδη και για τον χειμώνα, για κάτι πολύ μεγάλο, Παράλληλα με το Ma Cocotte.

Αλλά ας μείνουμε στα του καλοκαιριού. Τελειώνει το ματς με Βρεττό, κι έχεις παράπονο, γιατί να τελειώσει. Θες και περίσσεμα. Αυτή είναι η επιτυχία. Να μένεις ικανοποιημένος από το θέαμα, αλλά και να θέλεις κι άλλο. Και να σκεφθεί κανείς πως οι καιρικές συνθήκες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήταν οι αναμενόμενες. Κι ενώ, όλα τα καλοκαιρινά μαγαζιά της περιοχής, ανέβαλαν τα προγραμματισμένα, απογευματονινά πάρτυ της πρωτομαγιάς, το W του Ρίου, του night club, του Παναγιώτη Λου.. Ήταν το μόνο, που είχε plan B.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο plab B αυτό, έγινε σε κλειστές κερκίδες και χάθηκε η μπάλα… Για 3 ώρες, ήρθε ο Βρεττός, 5, έκατσε, την καταβρήκε, με την όλη φάση, και με τις ιστορίες, που μια μέρα πριν, στην Αθήνα, στα καμαρίνια του Voodoo, είχε ακούσει από τον Τσίπα και αφορούσαν τον Λου. Respect και στους συνεργάτες του, δαιμονισμένα σκυλιά, τρόμαξαν τους συναδέλφους τους, των άλλων μαγαζιών, δεν σταματούσαν να διοχετεύουν τα social media.

Δεν σταματάει εδώ είπα; Εδώ μιλάει η προαναγγελία για Anastasia, την Παρασκευή 27 Μάϊου. Stan, την Πέμπτη 9 Ιουνίου, Κατερίνα Στικούδη – Ελευθερία Ελευθερίου, την Πέμπτη 23 Ιουνίου, και πολλοί, πολλοί άλλοι… Οι αστέρες, οι κορυφαίοι, της νυχτερινής βιομηχανίας της χώρας. Μέχρι τέλους του καλοκαιριού, θα παρελάσουν από το W, στην Παραλιακή του Ρίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.