Ο Λάσκος προειδοποιεί τους υποκριτές : «Μήπως να αρχίσω να λέω αλήθειες με ονόματα δημόσια ..»

Ο αξιόπιστος επιχειρηματίας – λέω εγώ- είναι το ίδιο σημαντικός και υπεύθυνος με τoν πολιτικό. Σάπια είναι αυτά που λένε ”Εμάς επιλέξανε, εμάς μόνο ακούει ο λαός… ”. Όχι, κύριοι, της πολιτικής, της πρωταθλητικής και μη, αφήστε τα πονηρά, αυτά. Το ίδιο, πιθανότατα είναι λιγότερο, ειδικό βάρος με έναν “τσεκαρισμένο” και σοβαρό businessman έχετε. Παρεμβαίνει και αυτός, όποτε το κρίνει ότι είναι απαραίτητο, στα πράγματα. Με το δίκτυο που αυτός διαθέτει, και που σε πολλάκις είναι πολύ ποιο ισχυρό και παρεμβατικό από αυτό ενός πολιτικού κοντά στη μέση της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Λάσκος, όπως διαβάζω από το Newspistol.gr, είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ασχολήθηκε ενεργά με τις δημόσιες σχέσεις από το 2000 ως το 2012. Όποτε και άλλαξε γήπεδο, ανοίγοντας την πρώτη πρότυπη βιομηχανία επεξεργασίας κρεάτων και  δημιουργία κρεατοσκευασματων plus meat στην βιομηχανική περιοχή των Αχαρνών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχει δύναμη και δεν μασάει ποτέ. Συχνά, πολύ, από την σελίδα του στο facebook, περνάει τα δικά του μηνύματα, για διάφορα θέματα. Εθνικά, παγκόσμια, οικονομικά, επιχειρηματικά, κοινωνικά, ψυχαγωγικά, ιστορικά, σοβαρά και πιο light, ακόμη και προσωπικά. Χρησιμοποιεί επιχειρηματολογία βασισμένη στη δομή της πραγματικότητας και κατακεραυνώνει όταν βλέπει μπροστά του την μάστιγα της εποχής. Ανθρώπους αχάριστους και υποκριτές.

Τι λέει ο Γιάννης; “ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΤΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ…ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ…ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ;;;;;;;;;;”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.