Ο Λαγουδάκος στην επίθεση

Παρότι αντικειμενικά ζούμε πολύ μεγάλη κρίση για τα δεδομένα του νυχτερινού πολιτισμού, και οι περισσότεροι είναι προβληματισμένοι και θα επιλέξουν την στάση της άμυνας για αυτόν τον χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί, που ετοιμάζουν επίθεση, και μάλιστα σε πολλά μέτωπα! Οι θαρραλέοι που λέμε!

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Μιχάλης Λαγουδάκος, ο οποίος όπως έχει γίνει γνωστό, θα προσθέσει δύο ακόμη μαγαζιά στο portfolio του. Ένα live clubbing -στο οποίο θα ηγείται ο Γιώργος Γιαννιάς- και ένα εστιατόριο μετά μουσικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά τους ;

Η υψηλή αισθητική και ποιότητα. Προετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στην ζωή του Πειραιά !!!

Το live clubbing θα λέγεται: “SIMION”!

Το restarunt bar θα λέγεται θα λέγεται : «koukoutsi».

Παράλληλα, στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Λαγουδάκου ενόψει του opening σε Etsi apla mousiko mezedopwleio στο Παγκράτι και με το ΤΑΒΕΡΝΑ “ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΔΟ” ΠΕΙΡΑΙΑΣ ….

ΠΡΟΣΦΑΤΑ