Ο Λάσκος χτύπησε τα …καμπανάκια

”Ένα γυμνό τίποτα ήρθες, κι ένα γυμνό τίποτα θα φύγεις… ”Μεγάλη κουβέντα. Και τεράστια αλήθεια. Αξία έχει το έργο σου, ότι καλό, ότι αγάπη θα δώσεις. Όχι δεν θα θυμάται κανείς τα υλικά αγαθά, τι αμαξάρα οδηγούσες, σε τι σπιταρόνα εμένα. Και πως είναι δυνατόν να θυμάται αυτά ο κόσμος, όταν δεν μετράνε αυτά, για να μείνεις στην αιωνιότητα. Σε κανέναν βιβλίο της ιστορίας δεν θα το διδαχθείς. Η αγάπη και η προσφορά υπάρχουν μόνο, αν δεν το ξέρεις κανείς, να το μάθει τώρα από τον Γιάννη Λάσκο.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, τα είπα αυτά, από τους λογαραισμούς του, στα social media. Και ευκαιρία, να δούμε την ουσία του πράγματος. Και η ουσία είναι πως ”Ένα γυμνό τίποτα ήρθες, κι ένα γυμνό τίποτα θα φύγεις… ”. Για αυτό άλλαξε εσένα, άλλαξε την στάση σου στο σύμπαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέλος πάντων, να δούμε το ποστ του Λάσκου :

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ Κ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…ΤΙ ΜΕΝΕΙ…ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΝΙΩΣΕ ΜΕ ΣΕΝΑ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ…ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΟ Κ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΔΩΣΕΣ…ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΚΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ…ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ…ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΗΡΘΕΣ Κ ΕΝΑ ΓΥΜΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ…ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.