Ο κύβος ερρίφθη! Ο Πάμπλουτος Ελληνοαμερικάνος Τζώρτζ Τζούνης θα είναι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη τοποθέτηση του, που είχε την “ευλογία” του “πανταχού παρόντος”… Alex Καρλούτσου

Ένα ακόμα ρεπορτάζ, επιβεβαιώθηκε πλήρως! Μετά την πρόσφατη τοποθέτηση νέου πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Τουρκία, και ειδικότερα του παλαίμαχου Ρεπουμπλικάνου και πρώην γερουσιαστή Τζεφ Φλέικ που υποστήριξε τον Μπάιντεν και άσκησε δριμύτατη κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, είναι προφανές πως έρχεται η ώρα της αντικατάστασης και του «δικού μας» Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος αισίως συμπλήρωσε 5 χρόνια στην Ελλάδα και την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Υπό αυτό το πρίσμα αναμένεται την ώρα τούτη η τελική ετυμηγορία του Προέδρου Μπάιντεν, ο οποίος φέρεται να έχει οριστικά αποφασίσει να τοποθετήσει Ελληνοαμερικανό ως πρέσβη των ΗΠΑ στη χώρα μας!

Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται απόλυτα από τις 2 Αυγούστου, λένε πως ο κύβος ερρίφθη και ο Πρόεδρος Μπάιντεν έχει ήδη αποφασίσει και νέος πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας θα είναι από 1ης Ιανουαρίου ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας Τζωρτζ Τσούνης, που ενασχολείται με τα ξενοδοχειακά και το real estate, εκ των χορηγών των Δημοκρατικών, τον οποίο στηρίζει το λόμπι του Father Alex Καρλούτσου (ο οποίος επιθυμούσε να είναι εκείνος ο νέος πρέσβης, όμως η υποψηφιότητά του δεν προχώρησε) και έχει προτείνει ο γερουσιαστής Μενέντεζ που προ ημερών επισκέφθηκε τη χώρα μας!

Επιπροσθέτως, καλά πληροφορημένοι κύκλοι που μίλησε η εφημερίδα μας υποστηρίζουν πως ο Τζωρτζ Τσούνης έχει ήδη διαμορφώσει και λόγω Farher Alex, αλλά και απευθείας, ισχυρές σχέσεις με Έλληνες επιχειρηματίες με τους οποίους φέρεται να συνομιλεί τακτικά και να διατηρεί επαφές!

Σημειώνεται ακόμη ότι επί προεδρίας Ομπάμα ο Τζωρτζ Τσούνης είχε προταθεί για πρέσβης των ΗΠΑ στη Νορβηγία!

Η επιλογή του Τσούνη έχει αποφασισθεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, ωστόσο λόγω πανδημίας αλλά και ταυτόχρονης επιλογής συνολικά 46 νέων πρέσβεων, η έγκρισή του από την αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσου ακόμη καθυστερεί.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.