Ο κύβος ερρίφθη: επικεφαλής της παράταξης της ΑΕΚ για υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο γνωστός δικαστικός και πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, «πράσινων» οπαδικών συναισθημάτων!

Επειδή ακούω και διαβάζω πολλά και διάφορα σχετικά με το πρόσωπο που θα επιλέξει η παράταξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου απέναντι στην υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ, στις εκλογές της ΕΠΟ, οι πληροφορίες της στήλης λένε πως ο κύβος ερρίφθη και η προσωπικότητα κοινής αποδοχής για την οποία έχει γίνει τόσος θόρυβος και έχουν ακουστεί τόσα ονόματα, που τελικώς επελέγη, είναι ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ένας επώνυμος και πασίγνωστος δικαστικός με μακρά διαδρομή, τον οποίο διεδέχθη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κυρία Γεωργία Αδειλίνη!

Ως γνωστόν ο κύριος Ντογιάκος, όσον αφορά τα φίλαθλα συναισθήματα του, είναι επώνυμος Παναθηναϊκός, και μάλιστα φέρεται να είχε το προσωνύμιο «ο Παναθηναικάκιας»!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η επιλογή αυτή, στο βαθμό που υλοποιηθεί και επιβεβαιωθεί, συγκεντρώνει τα στοιχεία που είχαν εξαγγελθεί, δηλαδή πρόκειται για ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής, γνωστό δικαστικό, που δεν είναι οπαδός της ΑΕΚ και παράλληλα απολάμβανε και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης και της αποδοχής του Μαξίμου, με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται!

Οι πληροφορίες που ακούστηκαν και εγράφησαν περί υποψηφιότητας του Γρ. Δημητριάδη, πρώην Γ. Γραμματέα της κυβέρνησης και Διευθυντή του Γραφείου του πρωθυπουργού, στερούνται βάσης και πραγματικής υπόστασης!

-radar.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.