Ο Κουνάβης βάζει στο παιχνίδι της Παναχαΐκής τον Πελετίδη – Η επιστολή προς τον Δήμαρχο

Αντώνης Κουνάβης -Κώστας Πελετίδης

Λίγο να έχει ασχοληθεί κάποιος με την Παναχαΐκή, όχι απλά ως θεατής μόνο, όλο και κάτι θα άκουσε για την επιστολή που έστειλε ο Αντώνης Κουνάβης στον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Σε αυτήν αναφέρει :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε

Ενδεχομένως να έχει περιέλθει σε γνώση σας το αδιέξοδο στο οποίο τείνει να περιέλθει η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, η Παναχαϊκή.

Μια σειρά άστοχων επιλογών και λανθασμένων ενεργειών, η καταγραφή των οποίων δεν δύναται να αποτελέσει αντικείμενο της παρούσης επιστολής, συνετέλεσε σταδιακά στη διαμόρφωση μιας πολύ δύσκολης και προβληματικής κατάστασης, η οποία οδηγεί πλέον με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της Παναχαϊκής. Προ του ορατού αυτού ενδεχομένου, που θα είναι όνειδος για την Πάτρα, σας κάνω έκκληση να πάρετε ως πρώτος πολίτης την πρωτοβουλία για τη σύγκληση μιας ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων και παραγόντων που εμπλέκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό την αναζήτηση όλων των πιθανών λύσεων για τη σωτηρία της Παναχαϊκής.

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε

Η Παναχαϊκή είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα, από μια ποδοσφαιρική εταιρεία. Είναι σύμβολο της πόλης μας, αναπόσπαστο μέρος της Ιστορίας της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, θέλω να πιστεύω ότι συμφωνείτε μαζί μου πως δεν μας επιτρέπεται να παρακολουθούμε απαθείς την πτωτική πορεία της, που την έχει φέρει μια ανάσα από τη συντριβή. Θεωρώντας ότι ως δήμαρχος Πατρέων ενστερνίζεστε την αγωνία χιλιάδων φιλάθλων της πόλης μας για την τύχη της αγαπημένης μας Παναχαϊκής, προσδοκώ βάσιμα ότι θα ανταποκριθείτε στη σχετική έκκληση μου και θα πράξετε αυτό που συνάδει με τον υψηλό θεσμικό σας ρόλο”.

Διαβάστε επίσης : Παναχαΐκή : Tο plan b αν δεν δοθεί στον Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.