Ο Κουνάβης καλεί Παπαγεωργίου να πάρει την Παναχαΐκή (?)

Αντώνης Κουνάβης-Θανάσης Παπαγεωργίου

Συνεχίζει να επιμένει ο Αντώνης Κουνάβης. Λίγες μέρες, μάλιστα, από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και του απολύτου ελέγχου της ΠΑΕ Παναχαΐκή από τον ομογενή επιχειρηματία, Σάκη Καλογερόπουλο. Τα είπε και τα ξαναλέει.

Ο ναυτιλιακός πράκτορας, με το «κομμάτι» του 4,86% του μετοχικού κεφαλαίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας που έχει στα χέρια του, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Ένα. Στην εκπομπή του Γιάννη Κόντη, είπε πάνω – κάτω τα ίδια με τις προηγούμενες φορές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέει ο Κουνάβης; «Οι μέτοχοι μη διανοηθούν και προβούν σε κάποια άλλη ενέργεια, πριν την ενέργεια της Γενικής Συνέλευσης της 29ης Ιουνίου 2019. Εκεί θα είμαστε όλοι. Αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να επενδύσει τα χρήματα του στην ομάδα, τον καλώ να παρουσιαστεί ενώπιον μας. Να πει αυτό είναι το πορτοφόλι μου. Έτσι λειτουργούν οι σοβαρές εταιρίες και οι σοβαροί παίκτες. Η λήψη των αποφάσεων τους γίνεται μόνο στη Γενική Συνέλευση, που είναι το ανώτατο όργανο διοίκησής τους».

«Και πού ξέρεις, ίσως να φέρω μαζί μου κάποιον δικό μου επενδυτή, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ο οποίος μάλιστα θα είναι … Έλληνας. Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία του κουτσομπολιού και των διαρροών, περί Ελληνοσουηδών και Ελληνοκαναδών, όπως έχουν επιδοθεί κάποιοι άλλοι. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»!

Δηλαδή; Τι λέει ο Κουνάβης;-σε υπερβολικά ελεύθερη μετάφραση των λεγομένων του: «Δεν αναγνωρίζω τον κο Καλογεροπουλο ως νέο αφεντικό στην Παναχαΐκή. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μπει στο παιχνίδι απόκτησης της, έχει την ευκαιρία να το κάνει. Στις 29 Ιουνίου, στη γενική συνέλευση. Και αν αυτός ο “κάποιος” είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, για τον οποίον το tsipasblog.gr αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να μιλήσει και πλέον τον θέλουν και οι οργανωμένοι, καλώς να έρθει» .

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.