Μάγκα τον έκανε ο κόσμος και του το ανταποδίδει

Κι ενώ, η πείνα στη χώρα, έχει χτυπήσει το κόκκινο χρώμα… Ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την προμήθεια κρεάτων, σε όποια οικογένειά αδυνατεί. Μα ποιος, λύστε μου την απορία. Ο Γιάννης Λάσκος, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας επεξεργασίας κρεάτων Plus Meat. Το τελευταίο που σημαίνει αυτό είναι ότι ο συγκεκριμένος, που πριν γίνει επιχειρηματίας, είχε φορέσει τη νυχτερινή φανέλα της τρομερής ομάδας Γιώργου Αναγνωτσόπουλου και του Μπάμπη Λαζαρίδη…Δεν απαξιώνει τον κοσμάκη, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες μέρες. Κι αν σήμερα είναι μεγάλος και τρανός, το πρόβλημα, το οικονομικό, της ζωής του, το έχει λύσει.. Συν τοις Άλλοις … βέβαια, φαίνεται να είναι στα σκαριά για να βάλει δυνατούς συμπαίκτες και αυτοί βάλουν 5 εκατομμύρια ευρώ! Δηλώνει στο tsipasblog.gr πως ο κόσμος τον έκανε μάγκα και έχει υποχρέωση να του το ανταποδώσει μέχρι θανάτου.Κι αυτό είναι τιμητικό πολύ, για τον Γιάννη Λάσκο.

“Η PLUS MEAT Κ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ…ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2102405140 Η ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ mail ΣΤΟ info@plusmeat.gr.ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ Κ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΚΕΡΔΟΥΣ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με εκτίμηση,

ΛΑΣΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,

Plus meat s.a.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.