Ο κόσμος είπε “ναι” με ουρές, στο Tokyo και την Ιουλία Καλλιμάνη

Για προχωρημένους οι εικόνες. Γι’ αυτούς που ενδιαφέρονται να ανέβουν κλάση. Δεν απευθύνονται στον πολτό, τους ψευτοερωτόμαγκες, ένα κάρο περίεργους που κυκλοφορούν, για τους οποίους υπάρχουν στην πιάτσα οι «ειδικοί» μέχρι τα ρηχά νερά, για να τους διαφωτίσουν. Έχουμε και λέμε, λοιπόν, και σε όποιον αρέσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Tokyo Theater, πάλι το έκανε το θαύμα του, απέδειξε πως δίκαια είναι ο Θεός του live clubbing, έτσι το χαρακτηρίζουν οι ειδικοί. Και βρήκε σύμμαχο για να κάνει ακόμη πιο μεγάλα όνειρα. Για την Ιουλία Καλλιμάνη, το λέω. Στo πρώτο διήμερο της, προχθές και χθες. Την είδες και έτριβες τα μάτια σου. Κι αν δεν τα έτριβες, έχεις σίγουρα πρόβλημα, να σε κοιτάξει ο οφθαλμίατρος, ε δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.. Αν δεν είναι πειραγμένος από την όραση, θα πρόσεξες τις μεγάλες ουρές από προσκυνητές. Σίγουρα και θα το πρόσεξες. Κάποιοι πράγματα «βγάζουν» μάτι, δημιουργούν την εντύπωση, πως ανακαλύψαμε κάτι καινούργιο, κάτι πολύ μεγάλο.

Αυτή την σημασία δίνουν οι ουρές, που συνοδεύονται και από τις κατάλληλες φωτογραφικές στιγμές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.