Ο κόσμος έχει αποφασίσει

Το σενάριο στο φετινό του Loca, δεν ήταν να κάνει απλά μια καλή πορεία. Ήταν με καθόλου έπαρση και αλαζονεία, αλλά με μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, στο μέγεθος του, πάντα. Να κάνει ακόμη και αυτούς που δεν το είχαν προσέξει, δεν το είχαν ακούσει, δεν ήξεραν την ύπαρξη της. Να τρέξουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι του. Να, που γίνεται. Και τότε αρχίζει τα όργια στις φαντσώσεις του ο σεναριογράφος της νύχτας…πως ο ιδιοκτήτης του Loca Μιχάλης Λαγουδάκος, θα του ανοίξει η όρεξη και δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει.

Έχει μεγάλη σημασία να συνδυάσει κανείς τις παραπάνω σκέψεις, του Tsipas Blog, με τις εικόνες χθες από το Loca. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο, έξω από μαγαζί, που τραγουδάνε. Αυτό εννοώ, κάντε το κλικ ΕΔΩ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια σήμερα ..

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Κυριακή Κάθε Σάσα Μπάστα Μαρία Αθανασιάδου PRESENTS Παναγιώτης Μπουραντώνης ΦΙΛΩΝΟΣ ΤΡΟΥΜΠΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ Κρατήσεων 6987259063"

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.