Ο κόσμος αποφάσισε ήδη : Ελευθερία στην Νύχτα

“Άνοιγμα” της νυχτερινής διασκέδασης. Προς τα εκεί πάει το πράμα, με τη μια, μετά την άλλη άρση απαγορεύσεων στα περιοριστικά μέτρα. Για μια στιγμή. Επειδή τα νούμερα που σκάνε κάθε μέρα είναι ενθαρρυντικά ; Επειδή μειώνεται ο αριθμός κρουσμάτων και θανάτων; Σίγουρα, και για αυτό, λοιπόν, η κυβέρνηση να αφήσει ελεύθερα τα λουριά. Και για το άλλο λόγο όμως. Επειδή δεν γίνεται να έχουν ανοίξει όλα, οι οίκοι ανοχής έκαναν σήμερα πρεμιέρα, και στην Νύχτα, να συνεχιστεί η απομόνωση.. Ναι, πρέπει και είναι η σειρά της, να ανασάνει και γιατί ο κοσμάκης πήρε πάνω του την απόφαση.

Δηλαδή ; Η μπάλα είναι στα πόδια του κοσμάκη. Φρόντισε ο ίδιος να την ανοίξει την Νύχτα, πριν το κάνει η Κυβέρνηση. Η οποία αν δεν προαναγγείλει άρση μέτρων, σε αυτές τις μέρες, τις κοντινές, τότε το συμπέρασμα είναι ένα. Θα κινδυνεύσει να σκάσει η κροτίδα στα χέρια της, να ανατιναχθεί η ίδια. Γιατί πια θα έχει χαθεί η δικαιολογία ότι “το lockdown της Νύχτας το διατηρώ, γιατί δεν αδιαφορώ για τη δημόσια υγεία”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι εννοώ ; “Αποφασίζετε παράταση καραντίνας, σε μας μόνο, όταν καθημερινά, παντού γίνεται της….πόπης από κορονοπάρτι, παρ’ ό,τι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12; Ε, δεν γίνεται να παρατραβήξει άλλο. Ε, αυτό είναι εμμονή και εμπάθεια, εντελώς χουντικού τύπου. Φως φανάρι, πάτε να μας τελειώστε… Και όποιος μείνει όρθιος, στον πόλεμο, που εμείς ανοίγουμε, αλλά εσείς προκαλέσατε”, θα πουν οι ήδη αρρωστημένοι στον πάτο, τόσοι πολλοί και τόσο πολύ της Νύχτας…Και θα έχουν δίκιο !

Διαβάστε επίσης : Νυχτερινό κέντρο, της Αθήνας, πρόλαβε την Κυβέρνηση – Ανακοίνωσε ότι ανοίγει στις 18.6

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.