Ο κορυφαίος κοκτειλάς, Αντρέας Λούκας, στο Tsipas TV

Ηλίας Τσίπας -Αντρέας Λούκας

Για τον σημερινό καλεσμένο του Tsipas TV, μπορείς να πεις πάρα πολλά πράγματα. Μπορείς να πεις ότι είναι πολυτάλαντος και κοσμοπολίτης. Μπορείς να πεις ότι ξεκίνησε από μια μικρή και κλειστή κοινωνία, όπως είναι η Βάρδα, από όπου κατάγεται, και σήμερα παίζει μεγάλη μπάλα. Μέχρι και στην Μύκονο δείχνει την μεγάλη του κλάση. Όχι μόνο στην dream team των μαγαζιών του διάσημου νησιού, αλλά και σε κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα και περιορισμένης πρόσβασης για τους πολλούς, party των celebrities και κυρίως των celebrities παγκοσμίου εμβέλειας. Μπορείς να πεις, επίσης, πως είναι λάτρης της Ιταλικής κουλτούρας, πως έχει απίστευτο γκελ στις γυναίκες, στο μέλλον πως σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει το δικό του μαγαζί, μέχρι να μετακομίσει και στην Αθήνα, αλλά και να κάνει οικογένεια. Στο μέλλον αυτά, γιατί προς το παρών μπορείς να πεις, με απόλυτη βεβαιότατά, πως αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πιο γνωστού εστιατορίου -wine bar της Πάτρας. Του Bodegas. Πάντως, σε 10 χρόνια από τώρα, κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείς να πεις για τον κορυφαίο κοκτειλά (έτσι μου τον είπαν ) Αντρέα Λούκα, ο οποίος εξιστόρησε τις δικές του ιστορίες στο Tsipas TV.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.