Ο Κοκλώνης τους αυλικούς του, να τους βαρέσει με βρεγμένη βέργα

Πριν από λίγο, διάβασα την τελευταία συνέντευξη του κυρίου Νίκου Κοκλώνη. Είναι επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής. Είναι ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media και εκδότης του περιοδικού ΟΚ στην Ελλάδα, καθώς και της ενημερωτικής ιστοσελίδας Znews. Στέκομαι σε μια ατάκα του πολυτάλαντου και πάντα αγαπητού σε όλους Κοκλώνη: «Είδα ανθρώπους που νόμιζα φίλους να με προδίδουν και έπεσα από τα σύννεφα». Τι είπε ο άνθρωπος; Τεράστια κουβέντα είπε. Την πιο σπουδαία.

Στα πάνω σε αγαπάνε όλοι, στα κάτω κανείς.. Αυτό λέω με τα λίγα γράμματα ζωής που έχω μάθει. Την λέω για να την ακούσει ο Κοκλώνης. Δεν την λέω για να διαφωτίσω τον κόσμο. Το ψώνιο μου δεν είναι αυτό. Από τώρα, που είναι ξανά πολύ μεγάλος και τρανός, τους δεκάδες υπηρέτες και αυλικούς του παλατιού του, να τους πάρει με βρεγμένες βέργες και να τους βαράει στα πλευρά. Για να τους περάσει το σοβαρό μήνυμα ότι δε σκοπεύει να την ξαναπατήσει όπως παλιά, με την ιστορία της Air Fast Tickets, που χρεοκόπησε, εν μια νυκτί, και από το καράβι πήδηξαν σχεδόν όλοι. Κι έτσι παίρνει τα μέτρα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Είδα ανθρώπους που νόμιζα φίλους να με προδίδουν και έπεσα από τα σύννεφα» Πόσες φορές το έχουμε δει; Αμέτρητες. Ξανά και ξανά. Για αυτό ο Κοκλώνης, το πιο σοφό που έχει να κάνει, είναι αυτό που του είπα. Βρεγμένη βέργα και στα πλευρά…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.