Αν ο Κασσελάκης έχει κάνει φυλακή στις ΗΠΑ, πρέπει να τον κάνουμε πρωθυπουργό

Πριν από μερικές ημέρες, ο ομογενής εκδότης και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού “Greek Voice”, Άγγελος Αγγελάτος, μίλησε στο Mega και υπονόησε πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στο Texas για περιβαλλοντική υπόθεση.

Ο κ. Αγγελάτος είπε πως ακόμα πως ανθρώπους σαν τον Κασσελάκη τους φυλακίζουν στις ΗΠΑ και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον Κασσελάκη.

Δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση από τον Στέφανο Κασσελάκη για τα όσα είπε ο κ. Αγγελάτος, ούτε κάποια άλλη αποκάλυψη για το θέμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρέπει να μάθουμε αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ.

Αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει φυλακιστεί στις ΗΠΑ, πρέπει οπωσδήποτε να τον κάνουμε πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Κανένας πρωθυπουργός της Ελλάδας στη Μεταπολίτευση δεν έχει πάει στη φυλακή.

Ακόμα και μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας το 2010, όχι μόνο δεν πήγε κάποιος πρωθυπουργός στη φυλακή, αλλά ούτε ένας πολιτικός δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.

Τα πολιτικά εγκλήματα στη χώρα συνεχίζονται αλλά η Δικαιοσύνη είναι μέλος της συμμορίας.

Πρέπει να κάνουμε τον Στέφανο Κασσελάκη πρωθυπουργό, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας που έχει πάει φυλακή. Έστω, πριν γίνει πρωθυπουργός, γιατί μετά είναι όλοι αθώοι.

(Διαβάζω για τη συναυλία που διοργάνωσε ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο -και την “έκρυψαν” τα ΜΜΕ όλων των ολιαρχών-, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα για την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Από τις πρώτες ημέρες μετά τα Τέμπη, έγραψα πως οι συγγενείς των νεκρών θα πρέπει να προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όχι επειδή απαραίτητα θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αλλά επειδή στα δικαστήρια της Ελλάδας αποκλείεται να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Όλα είναι εξαρτημένα στο προτεκτοράτο Ελλάδα, οπότε η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη. Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει ανακοινώσει πως θα προσφύγει και ο σύλλογος των συγγενών των θυμάτων στο Μάτι. Καθώς η Ελλάδα διαλύεται μπροστά στα μάτια μας, οι συγγενείς των νεκρών αναγκάζονται να δημιουργούν συλλόγους και να αναζητούν Δικαιοσύνη στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό για το γεγονός πως η Ελλάδα είναι ένα failed state. Το “κράτος” είναι εχθρός των Ελλήνων αλλά οι πολίτες το αντιλαμβάνονται μόνο αν σκοτωθεί το δικό τους παιδί, ο δικός τους άνθρωπος. Ήταν πολύ συγκινητική η συναυλία για τα Τέμπη -και είναι άξιοι όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν- αλλά δεν χρειαζόμαστε άλλη συγκίνηση στην Ελλάδα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια νίκη. Έστω και μια μικρή νίκη. Έχουμε βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη και θεωρούμε νίκη τα αυτονόητα, όπως η καταδίκη των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Και περιμένουμε τη νίκη να έρθει από μια απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Εδώ που φτάσαμε, ας έρθει κι από εκεί. Αλλά, αν η τύχη σου είναι στα χέρια των άλλων, έχεις ήδη ηττηθεί.)

από: pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.