Ο Καρράς ήταν πατέρας για τον Μπερτάκη

Βασίλης Καρράς- Κώστας Μπερτάκης

Όταν η Ιστορία μιλάει μόνη του. Τι να μας πουν οι… αποκλειστικότητες και τα παρασκηνιακά ρεπορτάζ της πλάκας και του καφενείου; Πατέρας, λένε, ήταν ο Βασίλης Καρράς, στην παραγοντική πορεία, στον κόσμο της νύκτας, για τον Κώστα Μπερτάκη. Και θα συμφώνησουμε μαζί τους. Έτσι είναι, απόλυτο δίκιο έχουν.

Να εξηγήσουμε ότι μια φορά κι έναν καιρό…, όπως ξεκινάνε όλα τα τα παραμύθια, πριν καμία δεκαπενταριά χρόνια. Ο Αχιλλέας Μπέος βοήθησε πολύ και ο Καρράς δέχτηκε να συνεργαστεί με τον Μπερτάκη. Όταν ο Μπερτάκης δεν ήταν ο σημερινός Μπερτάκης. Καμία σχέση. Έγινε η αρχή. Σπίθα λαμπερή αποτέλεσε και άναψε για τα καλά η φλόγα. Με αυτή τη λογική. Έτσι είναι πάντα στα πρώτα βήματα. Χρειάζεται να πιστέψει σε σένα κάποιος Μεγάλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις κατάλαβες γιατί πήγε πρώτος στο φέρετρο ο Μπερτάκης. Το πράμα ναι μεν αναμενόταν για τους άλλους, όμως σα βόμβα έσκασε, ήταν ωρολογιακή για αυτόν! Αν πραγματικά στενοχωρήθηκε κάποιος πολύ, είναι ο Μπερτάκης.

Διαβάστε επίσης : Παντελίδης – Μπερτάκης και η Ιστορία του..αιώνα, από τα χείλη του….αθάνατου!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Καρέ καρέ ό,τι συμβαίνει στο λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου Βασίλη Καρρά ! Στο πένθος η Θεσσαλονίκη.
-πηγή φώτο : newspistol.gr
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.