Και ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου, μιλάει απόψε στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα

Και δεύτερη παρουσία ποδοσφαιρική στο αποψινό (21:00 – 22:00) πρόγραμμα της εκπομπής του Ηλία Τσίπα στο Tsipas Radio. Η πρώτη ανακοινώθηκε ήδη. Τώρα, για την δεύτερη, δεν θα κάνουμε τίποτα, παρά μόνο αυτό. Ερώτημα. Ποιος μπορεί να είναι ; Αυτός που σαν ποδοσφαιριστής, είχε περάσει και από την Παναχαϊκή και εστιάζοντας στο παρόν, κάνει τη διοικητική δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου. Ενώ σε όλα τα άλλα, είναι και πολύ φίλος του Θανάση Παπαγεωργίου. Που πάει να πει, πως μιλάμε για τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Παίρνουμε την είδηση στα σοβαρά. Και πώς να μην την πάρουμε στα σοβαρά. Τότε, και τα ερωτήματα, που έχουμε διαλέξει, για να του τις θέσουμε, αξίζουν. Πραγματικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για αυτό ο κάθε ακροατής, ο κάθε ακροατής, που θέλει να συμμετέχει απόψε, του δίνεται η δυνατότητα, να το κάνει, (261 000 1494 – 698 37 54 145 τηλέφωνα επικοινωνίας). Και βέβαια μπορεί να συντονιστεί μαζί μας, πολύ εύκολα, από ΕΔΩ και από ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης : Μπέος στο Tsipas Radio: “Ήθελα την Παναχαϊκή, δέχτηκα τρικλοποδιές- Αποχωρώ από το ποδόσφαιρο”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.