O Ιακωβίδης στον Μουτσινά, τυχαίο ;

Πέτρος Ιακωβίδης-Νατάσα Θεοδωρίδου-Νίκος Μουτσινάς

Δεν είναι μαγκιά να γίνει κάποιος αφεντικό ενός τραγουδιστή χωρίς να πληρώσει μια. Όπως σε αρκετές περιπτώσεις επιχειρηματιών της νύχτας, που αναλαμβάνουν τραγουδιστές στο τζάμπα. Στο απόλυτο τζάμπα. Στο μείον τζάμπα. Ο Μπερτάκης, δηλαδή, που ξηλώνεται κανονικά για να προμοτάρει και να αναδείξει σε κορυφαίους τους τραγουδιστές του είναι το κορόιδο;

Μην τη μπερδεύουμε την κουβέντα με ακατάλληλες για ανηλίκους συγκρίσεις. Στο φινάλε ο Μπερτάκης βγήκε κερδισμένος με την εμπλοκή του στο νύχτα, ενώ κάποιοι άλλοι το ‘χουν σκυλομετανοιώσει και είναι να τους κλαίνε οι τσιπούρες του Αιγαίου πελάγους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν κάποια λίγα χρόνια, έγινε επικυρίαρχος στον Πέτρο Ιακωβίδη ο Κώστας Μπερτάκης. Όπως στο παρελθόν στoν Παντελίδη, την Πάολα, και πιο πρόσφατα τον Αργυρό Μια τέτοια μπούκα δεν είναι η ντροπή του τραγουδιστή. Επειδή τον αναλαμβάνει κάποιος επιχειρηματίας, σαν επιχειρηματίας, αλλά όχι ως… σωτήρας. Υπεύθυνα, δηλαδή.

Έγινε αφεντικό του για να κερδίσει χρήματα. Δεν είναι καθόλου ντροπή η επιχειρηματικότητα στη νύχτα. Διαχειρίζεται εκατομμύρια, αγοράζει, πουλάει, επενδύει και εισπράττει, και πολύ καλά κάνει. Δεν είπε ποτέ ο Μπερτάκης πως από αγάπη στον τραγουδιστή το κάνει, όπως λένε ορισμένοι.

Στην Ελλάδα της νύχτας, ο Μπερτάκης απέδειξε και αποδεικνύει πως έχει θέση ο επιχειρηματίας εκείνος, που έχει ανάγκη την επαγγελματική νύχτα. Αυτός που δεν θα αυτολανσάρεται ως αρχηγός, και άρχοντας, ο οποίος δεν θα πάρει μόνο, αλλά και θα δώσει.

Μερικές σκέψεις με αφορμή την παρουσία του Πέτρου Ιακωβίδη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, που σκίζει πραγματικά. Αρκεί να βγεις έστω και μια φορά, για να σε μάθει όλη η Ελλάδα. Εσένα, το τραγούδι σου, το που τραγουδάς, με ποιον μαζί.

Πριν κλείσω : Ο Ιακωβίδης θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Μετά την Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και το θρυλικό Teatro.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πέτρου Ιακωβίδη στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή «Για την παρέα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.