Ο Grand απατεώνας και… ο λαλίστατος δικηγόρος! Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ που σταματάνε πριν ξεκινήσουν και τα πουλημένα ακίνητα σε… πολλούς αγοραστές που κλαίνε τα λεφτά τους

Από μια μεριά θα μου πείτε ότι ο δικηγόρος την δουλειά του κάνει. Αν δεν έχει πελάτες απατεώνες ποιους θα έχει; Εσχάτως και με τηλεοπτικές παρεμβάσεις ο κατά τα άλλα καλός δικηγόρος απειλεί με εξώδικα όλα τα media για λογαριασμό πελατών του, έχει αναλάβει προστάτης και νομικός αρωγός μεγαλοαπατεώνα του real estate, ο οποίος έχει μεταξύ άλλων φάει καμία δεκαριά ξενοδοχεία , εκτίσει ποινές εντός σωφρονιστικών ιδρυμάτων για απάτες με μαιμού επιδοτήσεις στα υπό leasing εν λόγω ξενοδοχεία , έχει πουλήσει τα ίδια ακίνητα σε δεκάδες διαφορετικά ανυποψίαστα θύματα από την Κηφισιά και την Αίγυπτο, έως το Dubai και τα Ναυπάκτια όρη ?

Ο ευρών αμείβεται με μία μαγευτική Βραζιλιάνικη βραδιά σε πολυτελή έπαυλη με πισίνα στην κάτω Εκάλη. Αυτό που είναι περίεργο όμως είναι ότι το ΣΔΟΕ κάθε φορά που ξεκινάει μια έρευνα για τον εν λόγο απατεώνα, κλείνει τον φάκελο γρήγορα – γρήγορα. Μαθαίνω ότι τώρα πάει να γίνει κάτι ξανά. Για να δούμε!

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.