Ο Γιώργος Σαμπάνης αποθεώθηκε στο Κατράκειο – Το tsipasblog.gr κατέγραψε τη sold out συναυλία (Βίντεο)

Ο Γιώργος Σαμπάνης «μάγεψε» την Αθήνα με μια μεγάλη sold out συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, ολοκληρώνοντας τη φετινή επιτυχημένη του περιοδεία «Νιώσε Ο,τι Νιώθω tour».

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, σε παραγωγή της Panik Live Productions, ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και συνθέτης της γενιάς του έγινε ένα με το κοινό, μέσα από τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες του, το χαρακτηριστικό ερμηνευτικό πάθος του και την «εκρηκτική» ενέργειά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσε πρώτη φορά μετά την επίσημη κυκλοφορία του από την Panik Records το νέο του τραγούδι «Προς Το Παρόν», καθώς και μερικές από τις δεκάδες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και συνθέσει, γράφοντας τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της συναυλίας ήταν τα ντουέτα – έκπληξη που έκανε με την Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία έκανε το opening της συναυλίας, καθώς και με τον Νίκο Μακρόπουλο με τον οποίο θα συμπράξουν από τον Νοέμβριο στον «Βοτανικό» όπου ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ