Ο Γιώργος Πράσινος στο Tsipas Radio (Ηχητικό)

Γιώργος Πράσινος

Μακριά από το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, λόγω ότι δεν έχει την ψυχική διάθεση να πήγαινε, ο Γιώργος Πράσινος μιλάει στον Ηλία Τσίπα για όλα. Δεν κριτικάρει, όμως, όσους πήγαν. Θεωρεί ότι τηλεοπτικά το 2020, έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Με την Άννα Βίσση, ως βασίλισσα να υποδέχεται στην σκηνή του Just The Two Of Us την Δέσποινα Βανδή. Λέει πως ο Νίκος Κοκλώνης έκανε το ασύλληπτο. Σε πίστα δεν πιστεύει πως θα της δούμε, αλλά το πιο βέβαιο είναι να της δούμε σε μια κοινή συναυλία το καλοκαίρι, αν βέβαια, όλα πάνε καλά. Κάνει την αποκάλυψη για την Χριστίνα Μαραγκόζη, ότι από ένα πρόσφατο ‘Σπίτι με το Μέγκα”, έχει ήδη δεχτεί δύο προτάσεις, από επιχειρηματίες νυχτεριών κέντρων. Έχει κατασταλάξει επίσης στην άποψη πως ο κάθε επιχειρηματίας, από την στιγμή, που συνεχίζει, βγαίνει. Σημειώνει για την νύχτα, πως είναι όλοι σε στάση αναμονής, εκτιμάει πως πρέπει να γίνουν μεγάλες τραγουδιστικές συνεργασίες. Μιλάει για Mad Video Music Awards 2020, αλλά και το MadWalk, το mr-green.gr, το εμβόλιο και δηλώνει πως θα το κάνει, γιατί είναι η μόνη λύση για να υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα.

Ακούστε όλα όσα είπε στο Tsipas Radio ο δημοσιογράφος/κοσμικογράφος του περιοδικού ΟΚ και δημιουργός του mr-green.gr :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Μαγιάτης στο Tsipas Radio : «Ο Ρέμος, για πολλά χρόνια στον όμιλο Μαρασούλη-Κοταρίδη- Η Μενεγάκη θα γυρίσει»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.