Ο Φιντιρίκος σοκαρισμένος, που ο Mr ταβέρνα «Κρητικός», “έκοψε” την… γέφυρα με τη ζωή

Δημήτρης Φιντιρίκος - Σταύρος Δογιάκης

Μεγάλοι ηθοποιοί, διάσημοι τραγουδιστές, φίρμες παρουσιαστές, top επιχειρηματίες, πρώτα ονόματα, για χρόνια, το επισκεπτόντουσαν. Την ταβέρνα «Κρητικός», στην Κάντζα, του οποίου ο γνωστός και αγαπητός ιδιοκτήτης του, ο Σταύρος Δογιάκης, δυστυχώς εντοπίσθηκε νεκρός, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής. Είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του. Βρέθηκε δίπλα του το όπλο.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και με βαθιές ευαισθησίες άνθρωπος, Δημήτρης Φιντιρίκος, που τον γνώριζε, δεν θέλει να δεχθεί πως τελείωσε έτσι, είχε τέτοια τραγική κατάληξη. Πικρό το αντίο, αποχαιρετισμός που ματώνει τη ψυχή του, είναι η απόφαση του, να “σπάσει” με τα ίδια του τα χέρια, την γέφυρα” που τον συνέδεε με τη ζωή.   

…διά χειρός Hλία Τσίπα

”Καλό ταξίδι φίλε Σταύρο, απίστευτο, κι όμως, αληθινό”. Με αυτά τα λόγια τον αποχαιρέτησε ο Δημήτρης, όταν πλέον γνωστοποιήθηκε οριστικά ότι για …μυστήριους λόγους, οδηγήθηκε στην αυτοκτονία ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός». Αν πάρει κανείς σοβαρά αυτό που είπε ο Φιντιρίκος, εύκολα το χαρακτηρίζεις ακραία σοκαρισμένο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.