Ο Φιντιρίκος, πέραν από τους ανθρώπους, ταΐζει και τα αδέσποτα

Σκυλιά αδέσποτα. Πολλά σκυλιά. Παντού. Κυκλοφορούν σε κάθε γωνιά, σε κάθε τετράγωνο… Να πεθαίνουν, κυριολεκτικά, της πείνας. Γιατί μπορεί και πριν τον ερχομό της βολικής πανδημίας, να βρισκόταν και να βοήθαγε κάποιος. Δήμος, αστυνομία, περιφέρεια, κυβέρνηση, φιλόζωος, αλλά last time αυτά. Πλέον όλοι εξαφανίστηκαν, απλώς εξαφανίστηκαν. Για πολλούς από εμάς, δεν τρέχει τίποτα. Δεν μας ενοχλεί το φαινόμενο. Γιατί; Επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε. Έχουμε αποδεχθεί τούτη την ολοζώντανη και διαρκή προσβολή. Σκεφτόμαστε μόνο πως θα γλυτώσουμε το κεφαλάκι μας από τον κορωνοϊό και λέμε. Δεν είμαστε πια για τέτοια. Ποιος τα.. χέζει τα σκυλιά και πολύ περισσότερα τα …αναρχικα. Τα εγκαταλειμμένα, τα ασύδοτα. Αυτά που δεν λειτουργούν με πειθαρχία και συμπεριφέρονται με τα ένστικτα της φύσης του και που για τον νεοέλληνα είναι κοπρόσκυλα.

Να τα δεις στην σημερινή Ελλάδα όχι σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, να τρώνε σαν βασιλιάδες ; Αδύνατον; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα; Κι όμως γίνεται. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος (Dimi Fidi), έκανε πάλι το ..θαύμα του. Επειδή δεν αισθάνεται καλά, δεν το γουστάρει, δεν κάνει κέφι, δεν ταιριάζει με τη δική του αντίληψη, να τα βλέπει πεινασμένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι είναι. Μας επιβεβαιώνει και το “βουνό” του Instgram, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος έχει γίνει κολλητός φίλος του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.