Επειδή τα φέρνει, στις 15 Αυγούστου, θα είναι στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας

Στη φώτο, ο Θοδωρής Φέρρης, τραγουδιστής, που το πάει σταθερά καλά και χαρακτηρίζεται κλασσική περίπτωση εταιρείας. Τραγούδια λέει, επόμενο να είναι επιχείρηση τραγουδιστική, όπως είναι η φαρμακευτική, ή εκδοτική, η κατασκευαστική ή τηλεφωνική, η δικηγορική ή τουριστική. Ο παίκτης αισθάνεται δυνατός και με διάθεση ανεβασμένη, να τα δώσει όλα, όσο περισσότερο χτυπάει το τηλέφωνο, το δικό του κι αυτό του μάνατζερ του. Και τον ζητάνε σε δουλειές κι αυτό σημαίνει ότι θα έχει περισσότερα έσοδα. Απολύτως φυσιολογικό, έτσι είναι φτιαγμένες όλες οι επιχειρήσεις.

Οι οπαδοί του Φέρρη, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, παρά τη δύσκολη κατάσταση, κάνει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του, τον θέλουν όλοι. Πρωταθλητής είναι μέχρι ώρας. Γιατί ναι μεν πουλάει, αλλά το ποσό που ζητάει, είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο κλίμα και στις ανάγκες της εποχής. Όχι από άλλον πλανήτη, όπως κάποιοι άλλοι, που συνεχίζουν τα δικά τους, τα παλαβά. Τα φέρνει τα λεφτά του, ανετότατα. Τα βοηθάει τα μαγαζιά, δεν τα χαντακώνει, ο Φέρρης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάπως έτσι την είδε την δουλειά και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος τον “κλείδωσε” για τις 15 Αυγούστου, στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας. Πάντα δίπλα του, η επίσης σουξεδιασμένη Κατερίνα Λιόλιου.

Διαβάστε επίσης : Ωραίο χόμπι αυτό

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.