Ο Ευτελισμός της δικαιοσύνης από έναν Μένιο! Συνελήφθη πάλι ο Φουρθιώτης… στο Περιστέρι! Την αναβολή (9η) στην δίκη με την Τζούλια στις 30/10 την είχε πάρει γιατί από το “κρεβάτι του πόνου” θα σηκωνόταν σε 6 μήνες! Πρώην συνεργάτης του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Διέρρευσε στο διαδίκτυο την κατάθεση που είχε δώσει ως μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψή του τηλεπαρουσιαστή οικιακών συσκευών και υπόδικου για κακουργήματα έγινε έπειτα από μήνυση πρώην συνεργάτη του που κατέθεσε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας γιατί τον είχε “ξεφωνήσει” στο διαδίκτυο ανεβάζοντας διάφορα έγγραφα που αφορούσαν μέρος της δικογραφίας όπου ο Φουρθιώτης κατηγορείτε για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του και ο πρώην συνεργάτης του είναι βασικός μάρτυρας σε βάρος του. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.”

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Φουρθιώτης έπρεπε να βρεθεί στο εδώλιο του εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου! Περιέργως όμως πάλι ένα χαρτί από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πιστοποιούσε ότι θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι τουλάχιστον 6 μήνες! Έτσι δόθηκε η 9η αναβολή. Προφανώς για να βρεθεί στο Περιστέρι το έγγραφο… μάλλον δεν έλεγε την αλήθεια!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.