Η ώρα για Ιακωβίδη, να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός…

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι 33 χρονών και το πράμα μιλάει μόνο του. Βήματα μεγάλα και μεγάλες άκρες έχει κάνει και σήμερα συγκαταλέγεται στους τραγουδιστές, που η προσωπική του εξουσία, είναι κομμάτι του σχηματισμού που κυβερνάει τον πλανήτη της νύχτας. Είναι στην απ’ μέσα. Εντός παιχνιδιού.

Αυτό τον ενδιαφέρει. Και είναι ανθρώπινο, ναι και σωστό. Η προσωπική εξουσία του να γίνει κυρίαρχη δύναμη. Κυβερνηση. Κατανοητό. Τι σημασία έχει να κάνεις όνειρα και πλάνα, αν αυτά δεν είναι μεγάλα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την καριέρα του Ιακωβίδη την έχει πάρει η πάνω βόλτα. Σε αυτό είναι που ποντάρεις. Τίποτα άλλο. Ούτε για το ζήτημα σχέση, το μέρος που συχνάζει, αν θα πήγαινε σε ριάλιτι. Αν υπάρχει, μελλοντική σκέψη της οικογένειας και αν είναι έτοιμος για γάμο.

Αυτά είναι δευτερεύοντα, ανύπαρκτα θέματα, δεν επηρεάζουν αποφασιστικά τον Ιακωβίδη. Δεν θα το βάλει στο λογαριασμό ο κοσμάκης. Ο κόσμος τα γράφει κανονικά. Ο κόσμος έχει να κοιτάξει άλλα, πολύ πιο σημαντικό. Είναι τραγουδιστής έτοιμος, συνεπής και αποτελεσματικός ; Καλώς. Θα του προσφέρει και άλλο στήριξη, μέχρι να τον κάνει “πρωθυπουργό”.

Έτσι που λες. Έχει ρίξει γερή και βαθιά την άγκυρα και τα δίχτυα ο Πέτρος Ιακωβίδης και δεν γίνεται να μην γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός. Έτσι και αλλιώς στην καρέκλα κάθεται ήδη, το σκορ είναι υπέρ του, τα προγνωστικά τον κατατάσσουν ως τον απόλυτο φαβορί. Δεν υπάρχει άλλο σενάριο.

Τα πολλά λόγια δεν λένε τίποτα, όσο η πράξη, που σημαίνει πως φεύγουμε από το σκηνικό και πάμε στο γύρισμα του έργου. Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι περήφανος, διότι το όνειρο του, να γίνει ο ηγέτης, που θα έχει τη σφραγίδα της συνύπαρξης με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, γίνεται πραγματικότητα..

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του στο Φαντασία. Kαι η εκρηκτική hit performer Josephine στο πιο hot προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐈𝐀!

📍 Λ. Ποσειδώνος 5 – Ελληνικό
📞 RSV: 2108940203 – 2108940302

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.