Ο ένας αντιστάθηκε και ο άλλος ασέλγησε

Ο ένας αντιστάθηκε και ο άλλος ασέλγησε

Crash test ποιος είναι περισσότερο MEGA

Το OPEN έχει τουλάχιστον επτά εμβληματικά πρόσωπα του παλιού MEGA μπροστά από τις κάμερες… Ενώ το νέο MEGA σχεδόν κανένα!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ανοίγεις το OPEN και βλέπεις τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Μιχάλη Ιγνατίου, τη Σοφία Φασουλάκη, τη Μίνα Καραμήτρου, την Αλεξία Τασούλη, τον Σωτήρη Δανέζη, τον Παντελή Βαλασόπουλο και νομίζεις ότι παρακολουθείς το παλιό μεγάλο κανάλι! Κι αυτό διότι είναι πρόσωπα ταυτισμένα με το παλιό MEGA, έχουν στο DNA τους τη φιλοσοφία του καναλιού και λειτουργούν σαν να είναι ακόμη στο MEGA. Και το πιο σημαντικό; Οι τηλεθεατές τους γνώρισαν στο μεγάλο κανάλι και έκτοτε τους εμπιστεύτηκαν, όπως εμπιστεύτηκαν και αυτό (τότε)!

Αντίθετα το νέο MEGA ξεκίνησε με ένα πρόσωπο που είναι ταυτισμένο με τον ΣΚΑΙ, δηλαδή τον Νίκο Φιλιππίδη… Εν συνεχεία τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού που είναι – επίσης, ταυτισμένη με την ΕΡΤ και μόνο η Ράνια Τζίμα στο μεσημεριανό δελτίο ανήκε στο μεγάλο κανάλι την τελευταία περίοδο του. Απο κει και πέρα το χάος, αν λάβει κανείς υπόψιν του τα υπόλοιπα πρόσωπα που εμφανίζονται μπροστά από τις κάμερες! Αφού κανένα δεν έχει σχέση με το MEGA, δεν διαθέτει νοοτροπία MEGA και επιπλέον είναι κόντρα στη λογική που παλιού καλού MEGA!

Βεβαίως το νέο MEGA έχει αρκετά στελέχη του παλιού μεγάλου καναλιού στον διοικητικό του μηχανισμό, όπως εχει και ο ΣΚΑΙ, αλλά και το OPEN.

Το πρόβλημα όμως με το OPEN είναι ότι δεν κατάφερε να ενσωματώσει τη φιλοσοφία του MEGA, ενώ αντίθετα στο νέο MEGA που στην “καρδιά” του βρίσκονται τα ικανότερα στελέχη του παλιού μεγάλου καναλιού και κουβαλούν τη φιλοσοφία του, δυσκολεύονται να τη διαχύσουν στη Συγγρού και να την “παντρέψουν” με τη νοοτροπία της ALTER EGO που υπερέχει το “άρωμα” της εφημερίδας των “Παραπολιτικών”, αφού αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του νέου καναλιού! Μια νοοτροπία που είναι τελείως ξένη, με τη λογική του παλιού μεγάλου καναλιού.

Συμπέρασμα: Αν το OPEN παρά την ποσοτική υπεροχή (ανθρώπων του παλιού MEGA) αντιστάθηκε βλακωδώς στον ιό και δεν έγινε ποτέ MEGA… Στο νέο MEGA ασελγούν συνειδητά και προσβάλλουν κατάφωρα τη μνήμη του παλιού MEGA με τη χρήση και μόνο του λόγκο, των σημάτων και των χρωμάτων του!

-από enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.