Νέo “υπερόπλο”, στο “οπλοστάσιο” της Florios Group

Το πρώτο ”μάθημα” στη λέσχη, που διδάχτηκα. Από τα σχετικά βιβλία ειδικών επιστημόνων, βέβαια. Απ’ ό,τι θυμάμαι, λοιπόν, αυτό που κατ’ αρχήν συγκράτησα περισσότερο, ήταν πως για τα πάντα, υπάρχει ο ειδικός. O Mr expert, που αναλαμβάνει τις πιο ευαίσθητες αποστολές, να τις φέρει εις πέρας, με επιτυχία. Αποστολές σε όλες τις ζώνες”, το φαγητό, το καφέ, την διασκέδαση, τα ποδοσφαιρικά προγνωστικά, την φύλαξη ενός υψηλού προσώπου, τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν το συζητάμε, και είναι πέραν πάσης κουβέντας, δεν περιμένεις από το tsipasblog.gr, να πληροφορήσει τον άλλον η την άλλη, τη στιγμή που έχει πιάσει ταβάνι το παιχνίδι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Florios Group, που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία, με την διαχείριση πολυτελών κατοικιών, μόνο στο νησί της Μυκόνου. Διάβασα πως μια ακόμη βίλα, συνώνυμο της αρχιτεκτονικής αρτιότητας, θα έχει στο “οπλοστάσιο” του.

Όλες οι λεπτομέρειες ΕΔΩ 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.