Ο ειδικός σφύριξε τη λήξη του Γ΄ παγκόσμιου πόλεμου

Έσκασε μύτη ο σπέσιαλ ειδικός και είπε τη μεγάλη κουβέντα. Σε 1-1,5 μήνα, η πανδημία θα έχει τελειώσει, ο τουρισμός θα πάει καταπληκτικά», ενώ όταν του ζήτησαν να μην λέει αυτό το πράγμα, συμπλήρωσε: «Έχετε δίκιο, ακολουθώ το μοντέλο που είδαμε στη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλεια. Ταχεία κορύφωση, ταχεία αποκλιμάκωση». Τι μας είπε το άτομο!

Βεβαίως ο συγκείμενος πόλεμος, δεν είναι μικρός, τοπικός, είναι μεγάλος και παγκόσμιος. Κομμάτι αυτού και η Ελαδίτσα. Μιλάμε για τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο. Γίνεται, κορόιδο και γίνεται για την κονόμα. Για λόγους οικονομικούς. Έχει ξεκινήσει χωρίς όπλα, αλλά με περισσότερους νεκρούς κάθε μέρα. Ξύπνα, κορόιδο! Δεν χρειάζεται να σημαδεύει τον υποψήφιο νεκρό, τον σκοτώνει μέσα στο σπίτι του, στην πολυθρόνα ή στο νοσοκομείο μέσα. Με το κόλπο του κορονοϊού αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος είναι της κλεισούρας. Του καναπέ. Όχι του συμβατικού πολέμου που γινόταν στο πεδίο της μάχης και έβγαζε ήρωες και μάρτυρες. Πάνε αυτά. Ζούμε τον χειρότερο παγκόσμιο πόλεμο της Ιστορίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν, δεν περιμένεις ν’ ακούσεις από τον Άδωνι Γεωργιάδη, να σου πει το πότε θα λήξει. Οι αποφάσεις δεν παίρνονται εδώ, παίρνονται απέξω.

.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.