Ο δύσκολος δρόμος, είναι και ο σωστός δρόμος

Παρένθεση. Οι δυσκολίες είναι ευλογίες. Δέξου τες με ευγνωμοσύνη, δούλεψε να δυναμώσεις πρώτα- χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια και υπομονή- και μετά το ταξίδι θα είναι πιο εύκολο. Τα δύσκολα πράγματα κάνουν τη ζωή μας εύκολη. Τα εύκολα μας την κάνουν δύσκολη. Πήρες χαμπάρι;

Όπως στο λέω. Και όπως το διαβάζεις. Κι εγώ αυτό που σου γράφω δεν είναι δικό μου. Τα έχουμε πει αυτά. O Τσίπας δεν τα κατεβάζει από το κεφάλι του. Δεν είναι δικά του όλα όσα αμολάει στα σεντόνια. Σε παρακαλώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λέμε για τον Άρη Βανταράκη. Σίγουρα τον ξέρετε, τον θυμάστε, είναι τέκνο του νυχτερινού Θεού. Είναι 33 ετών. Είναι από την Πάτρα και συνδυάζει και το επάγγελμα personal trainer. Δύο σε ένα. Με το τραγούδι συναντήθηκε εντελώς απρόσμενα, όταν ενώ εργαζόταν ως bartender, οι συνάδελφοί του τον παρότρυναν να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει. Αυτό ήταν, του μπήκε το μικρόβιο της καριέρας. Και το κυνήγησε, Rising star, House of Fame, τραγούδι με την Panik “Άργησες λίγο παραπάνω”.

House of Fame: η συγκλονιστική εξομολόγηση του Άρη «Η μητέρα μου έδωσε ένα  νεφρό στον πατέρα μου...» - Iciao
House Of Fame | Άρης Βανταράκης - Αχ κορίτσι μου | 02/04/2021

Είπαμε. Δεν είπαμε; Ζούμε στον κόσμο των εκπλήξεων. Και μέσα βλέπεις και τις δυσκολίες και τις απώλειες, που θα σε στιγματίσουν για μια ζωή. Που δεν θα τις ξεπεράσεις ποτέ. Βλέποντας τον κόσμο με μια άλλη ματιά, αυτές θα σε κάνουν πιο δυνατό, πιο ώριμο, πιο ανθεκτικό. Ακριβώς. Έτσι είναι. Ο Άρης έφαγε την κεραμίδα στο κεφάλι του, κυριολεκτικά….Το στήριγμα του, ο πατέρας του, δεν είναι πια κοντά του. Η ψυχή του ξεριζώθηκε.  

Πως νιώθει σήμερα ; Πως αυτή η πληγή, δεν θα κλείσει ποτέ, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει. Για να τον κάνει περήφανο. Σωστά. Έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι…

Κάτι δυνατό ετοιμάζει, θα τα μάθετε όλα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.