«Ο δρόμος ανοίγει με το νέο αίμα»

Μπροστά πρέπει να προχωρήσουν τα πράματα. Στην πολιτική, στο ποδόσφαιρο, στο γήπεδο των τραγουδιστών βέβαια, παντού αυτό πρέπει να συμβαίνει. Όχι να παραμένουν σε στατική στάση. Γιατί μετά θα μιλάμε για το ομοίωμα, το κέρινο, που ενώ πρέπει κανονικά η θέση του να είναι στο μουσείο, όμως εσύ προσπαθείς να το κάνεις ζωντανό, να το ξαναφέρεις στο σήμερα.

Ο Χρήστος Βαρδάλος, από την νύχτα. Είναι σύμφωνα με αυτή τη λογική, την φιλοσοφία. Ανοίξτε δρόμο στους νέους φωνάζει. Δεν είναι θεωρεία γραμμένη πάνω σε ένα κομμάτι από χαρτί. Το έχει ξεκινήσει στη πράξη, να το πουλέν του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Χρήστος Τσιλόπουλος, ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής με την εξαιρετική χροιά, παρουσιάζει το νέο του single «Άκου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακούστε το ΕΔΩ

Το «Άκου» είναι ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι, που έρχεται μετά το ντεμπούτο του Χρήστου Τσιλόπουλου με το ζεϊμπέκικο «Δώστα Όλα».

Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους η Αγγελική Μακρυνιώτη.

Το «Άκου» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό video, γεμάτο όμορφες εικόνες που γυρίστηκαν εντός και εκτός Αθήνας, που σκηνοθέτησε ο Mike Marzz.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα του, ο Χρήστος Τσιλόπουλος «μαγεύει» το κοινό και με live εμφανίσεις, δίπλα στον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, στο «Romeo Club».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.