Ο Δήμου στο Τσίπας Μπλοκ, για τη βενζίνη : Το σύστημα θα καταρρεύσει

Το λέω στην αρχή και λίαν απότομα. Βρε, θα γίνει μακελειό. Και το τονίζω, είναι τραγωδία. Λόγω ότι ο Πούτιν. Αυτός ο άνθρωπος. Υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας. Που μπούκαρε στην Ουκρανία και μην πέσουμε σε λεπτομέρειες.

Λέμε τα χοντρά. Με κινηματογραφική ταχύτητα ανεβαίνει, είναι στα πολύ επάνω του κι είναι επόμενο να προκαλεί την ανησυχία και τον πονοκέφαλο μαζί. Μέχρι που θα το πάει, πόσο υψηλά ακόμα η τιμή της βενζίνης, η θεατρική παράσταση που έφτασε τα 2 ευρώ, «οδεύοντας» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο και δεν τελειώσαμε εδώ. Όχι! Οι εκτιμήσεις λένε πως η θεαματικότητα του θα φτάσει τα 2,5 ευρώ, στο τέλος της εβδομάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παιδιά, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αυτό είπε στο tsipasblog.gr ο Σπύρος Δήμου, και, βέβαια, πρόκειται για άτομο που γνωρίζει από καύσιμα. Είναι ο ιδιοκτήτης της πατρινός εταιρείας πετρελαιοειδών, με το όνομα Westenergy.

Παραθέτω την δήλωση του :

“Οι ανατιμήσεις στα καύσιμα, έχουν γονατίσει τον κόσμο. Στη σκιά της ρωσοουκρανικής κρίσης, βλέπουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα, για να υποχωρήσουν οι τιμές. Με την βενζίνη πάνω από 2 ευρύ το Λίτρο και το πετρέλαιο θέρμανσης πάνω από το 1,60, θα αναγκάσει το σύστημα να καταρρεύσει. Πόσα χρήματα να έχει κάποιος απλός πολίτης, για να μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ράλι των τιμών σε τόσα προϊόντα; Και πόσοι πρατηριούχοι θα μπορούν να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, που με το ίδιο ποσοστό κέρδους δε φτιάνουν τα χρήματα τους, για να ανεφοδιάσουν τα μαγαζιά τους ; Πρέπει να γίνουν άμεσα ανακοινώσεις επιδοτήσεων από την κυβέρνηση και ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποια λύση για να εξυγιανθεί η κατάσταση και να μπει πάλι ο κόσμος και οι επιχειρήσεις στους φυσιολογικούς ρυθμούς”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.