Ο Δάσκαλος για τις σεξουαλικές καταγγελίες

Ο ορισμός του Δασκάλου στη νύχτα. Καθώς υπήρξε για πολλά χρόνια αρχηγός ορισμένων από τα πιο θρυλικά μπουζουξίδικα της Αθήνας. Σήμερα δεν είναι αυτός που ήταν. Καμία σχέση. Αλλά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραμένει δάσκαλος.

Μίλησε για το θέμα των καταγγελιών που γίνονται στον χώρο του θεάματος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Κάποιοι τον εκμεταλλεύτηκαν τον χώρο και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Γινόντουσαν πολλά και τις παλιές εποχές.Όλοι τα ξέραμε αλλά δεν ανοίγαμε το στόμα γιατί δεν υπήρχε λόγος. Βγήκαν κάτι παιδιά στην τηλεόραση που εμένα που είμαι σκληρός με συγκινήσανε, δάκρυσα» είπε και πρόσθεσε:

«Η νύχτα δεν είναι πιο βρώμικη από τον κρατικό μηχανισμό ή ένα σούπερ μάρκετ ή ένα γραφείο. Και κοριτσάκια έρχονταν, και μεγάλες μου έχουν πει ότι τους χαμήλωναν το μικρόφωνο ή ο κιθαρίστας δεν έπαιζε το ακόρντο σωστά ή ο μαέστρος εκείνο. Άλλο όμως είναι να είναι 20, 22, 25 να προσπαθείς να με βολέψεις και άλλο η παιδεραστία».

«Για να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να ξέρεις να λες και όχι. Ο Θεός σου έδωσε και δυο χέρια, σήκωσέ το και σκάσε κι έναν μπάτσο. Δίνεται η ευκαιρία στην κοινωνία όσο μπορούμε να το ελαττώσουμε αυτό το πράγμα, να μην ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πως μπορεί να καθαρίσει εντελώς η κατάσταση. Αν υπάρχουν ποινές και νόμοι, φοβάσαι» κατέληξε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.