Ο χειμώνας του… Metropolis

METROPOLIS “ΕΙΤΙΣ”
1980-1990

“Η ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ”
Η πραγματική μεταφορά στα “ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ’80”.
Μια όμορφη ιδέα που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια.
Με πολύ δουλειά και σεβασμό στη κουλτούρα της εποχής.
Το μπουζούκι πήρε το πρώτο ρόλο και θυμηθήκαμε τι είναι “ΛΑΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι μουσικοί, οι τραγουδιστές, το προσωπικό, ταυτίστηκαν απόλυτα με αυτή τη δεκαετία και το “ΕΙΤΙΣ” έγινε η πιο σπουδαία λαϊκή διασκέδαση της πόλης μας.

Φέτος από τη Κυριακή 1/10 και κάθε Κυριακή απόγευμα, συνεχίζουμε “ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ”
Έναρξη προγράμματος: 7:00 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων:
2611.810.453
6993.60.63.60
6984.04.36.10

Αυτό είπε το Metropolis. Ποιo Metropolis; To γνωστό. Και λέει πως μπαίνει στο χειμερινό πρωτάθλημα, με το νωρίς την Κυριακή. Το φαινόμενο, όπως τον αποκαλούν, από το λαό το νυχτερινό. Με τα τραγούδια που έγραψαν ιστορία μεγάλη, σε άλλες εποχές βέβαια. Και για αυτό έχουν σταματήσει να ακούγονται τόσο πολύ σήμερα, και λόγω Μετρόπολις, έγιναν πάλι μόδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να ξέρουμε τι λέμε. Η δουλειά του Metropolis δεν τελειώνει εδώ! Οι ακτίνες του παραμένουν ανοικτές, και προς την Παρασκευή, και προς το Σαββάτο. Αλλά όχι προς την κατεύθυνση, προς την τραχιά που έχουμε συνηθίσει. Μια στιγμή. Μην παρεξηγηθώ. Δεν σχολιάζω στο τι σχήμα θα βάλει, αλλά την φιλοσοφία που θα ακολουθήσει. Δημοκρατία έχουμε. Στη δημοκρατία ο κόσμος τα βλέπει όπως αυτός πιστέυει πως τα βλεπει.

Το ποιος είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, έχει μιλήσει η Ιστορία και η Ιστορία δεν μιλάει για τον καθέναν. Να τον έβαζα στην ελληνική μουσική, πως είναι απλά ένας καλός μουσικοσυνθέτης, τότε θα ήμουνα ψεύτης. Ο κορυφαίος όλων είναι. Είναι να ακούσεις, που έχει δώσει τη μουσική του, και πως να μη μαγευτείς. Στέκομαι σε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του : «Στάσου», «Φεύγοντας», «Αν είσαι ένα αστέρι», «Με την πόρτα ανοιχτή», «Έντεκα παρά», «Τόσα δειλινά», «Μείνε»! Και άλλα πολλά! Τραγούδια, που ο κόσμος αγκάλιασε και πλέον τα συμπεριλαμβάνει στη λίστα των «κλασσικών αγαπημένων».

Μέσα στς πρώτες μέρες του Οκτώβρη, στη σκηνή του Metropolis !
θα τα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Πάτρα!
Με ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο λαϊκά τραγούδια, τα οποία θα παρουσιαστούν από μια ομάδα καλλιτεχνών, ναι νεαρών, αλλά που σίγουρα ανήκουν στην κατηγορία των ποιοτικών!

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "METROPOLIS 乐 PATRA- 2023"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Τάσος Μητρόπουλος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.