Ο Χαράλαμπος Μπονάνος απαντά σε δημοσίευμα του tsipasblog.gr

Ο Χαράλαμπος Μπονάνος απαντά σε δημοσίευμα του tsipasblog.gr

«O πρώην διοικητής της 6ης ΥΠΕ και γνωστός ιατρός, μετά την εντυπωσιακή στήριξη των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, που τον ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του νέου Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται για το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαία», έγραψε στις 10 Ιουνίου το «tsipasblog.gr», αναφερόμενο στον Χαράλαμπο Μπονάνο και στην προοπτική να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ.

«Ο ίδιος «σάρωσε» και αναμενόμενα, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν σκέψεις να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους. Μάλιστα, μαθαίνω πως του έγινε και επίσημα πρόταση συμμετοχής. Ωστόσο, ο ίδιος, τη δεδομένη στιγμή φέρεται να ζυγίζει όλα τα δεδομένα και συγκλίνει περισσότερο προς την παραμονή του στην περιφέρεια. Που λογικά θα έχει θέση Αντιπεριφερειάρχη…», σημείωσε αμέσως παρακάτω ο συντάκτης-εγώ δηλαδή- στο άρθρο του με τίτλο «Αχαία: Ο Μπονάνος «σάρωσε» με Φαρμάκη και σκέφτεται να κατέβει με τη ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές». (Διαβάστε αναλυτικά)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μέσω Facebook (κατά την προσφιλή του συνήθεια) απάντησε ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Αχαϊας της παράταξης του νέου Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη:

Για τους φίλους μας που ρωτούν αν θα κάνω επόμενο βήμα , τους απαντάω ότι οι πολίτες ψήφισαν να μείνω μαζί με τον περιφερειάρχη της καρδιάς μας να δώσουμε την μάχη της αλλαγής στην τοπική αυτοδιοίκηση 
Οι Άγγλοι λένε one step at a time , και μας περιμένει πολύ δουλειά !
Προέχουν οι εκλογές βέβαια για την πιστοποίηση της πολιτικής ανατροπής».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.