Ο Αρσενακος δεν …ακουμπιέται

Γιώργος Αρσενάκος-Μαριάννα Λάτση-Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης

Ο Γιώργος Αρσενάκος, στο success story του, αφήνει τα μισόλογα και δίνει ξεκάθαρα τα γεγονότα όπως έγιναν.

Απόσπασμα από συνέντευξη του :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι ο άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή. Μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι έχω. Το 2011 όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τη Universal και δεν ήξερα τι θα κάνω μου πρότεινε να κάνουμε την Panik. Το ήθελε και πίστεψε σε μένα, εγώ δεν πίστευα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι μπορώ να φτιάξω μια εταιρεία. Με το χέρι στην καρδιά το λέω ότι είναι ένας άνθρωπος που μου άλλαξε τη ζωή, μου άνοιξε έναν ορίζοντα που δεν πίστευα ότι το έχω. Δεν παίζει το οικονομικό backround πάντα ρόλο, πίστεψε σε μένα. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι εκείνη που με γνώρισε.».

Και σήμερα ; 

Στο κόσμο των τραγουδιστών, είναι το μεγαλύτερο βουνό. Όλα τα νήματα κινεί. Που πιθανότατα αυτό να προκαλεί την αντιπάθεια σε κάποιους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων. Με την επιχειρηματολογία ότι τα θέλει όλα, ότι μπαίνει στα «χωράφια» τους. Αυτό ακούω, αυτό μου λένε.

Αλλά χαμηλόφωνα μου τα λένε, γατί γνωρίζουν ότι τον στηρίζει η Μαριάννα Λάτση..Και εδώ τελειώνουν οι κουβέντες, τελειώνουν όλα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.