Ο Αργυρός γνώστης του μεγέθους Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Την βρίσκω στις δηλώσεις διάσημων. Όχι, πως δεν έχουν να μου πουν τα λόγια αγνώστων ανθρώπων. Όποιος έχει καθαρό μυαλό, είναι υπεράνω θρησκειών, κρατών, τέλος πάντων έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει ωμά την αξία και τη ματαιότητα της ύπαρξής μας, το καλύτερο φροντιστήριο είναι η άνευ όρων προσέγγιση άλλων ατόμων.

Κωνσταντίνος Αργυρός. Ένας που πέρασε και ακούμπησε. Που γεννήθηκε για να προσθέσει κάτι. Να μας δείξει κάτι. Κι αυτό το κάτι, κατά γενική αναγνώριση, να είναι το τραγούδι και η ..σεβαστικότητα του. Τι θα πει σεβαστικότητα στην νύχτα, στην τέχνη της νυχτερινής διασκέδασης, στο χώρο του ακροάματος-θεάματος, όταν, μάλιστα, ακουμπάς ήδη την κορυφή;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σεβαστικότητα, λέω εγώ, σημαίνει να είσαι ταπεινός και να σέβεσαι. Να σε φωτίσει, όχι τους άλλους, όχι το γένος σου, όχι το είδος σου, αλλά εσένα ακριβώς, να αναγνωρίσεις πόσο σημαντική είναι πραγματικά η βοήθειά ατόμων, που είναι πάνω από εσένα. Που ελέγχουν το σύστημα. Που είναι το ίδιο το σύστημα. Αυτός είναι ο “χοντροπαίκτης” Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του νέου Mega. Ο κολλητός του Ρέμου. Για κάποιους, θρησκεία, ιδεολογία, μύθος, η κορυφή του Έβερεστ. Ο οποίος, του δίνει την ευκαιρία αυτήν την Παρασκευή, 29/5, στις 23:00, να “παίξει μεγάλη μπάλα” όσο τα μπουζούκια είναι κλειστά.

Επειδή, λοιπόν, ο Κωνσταντίνου Αργυρός ξέρει το μέγεθος και τη σημασία που έχει σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν αναρωτιέμαι, που είπε “Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Mega και τον Βαγγέλη, τον Μαρινάκη. Τον Πρόεδρο, ο οποίος είναι υπέροχος άνθρωπος”.

Διαβάστε επίσης : Νέες εμπιστευτικές πληροφορίες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.