Ο Αργυρός στο Markiz με ψυχή

Κωνσταντίνος Αργυρός

Προχθές, βράδυ Σαββάτου, για μια φορά ακόμα εμφανίστηκε ένας πολύ καλός Αργυρός. Στη πρώτη εμφάνιση του μετά την καραντίνα, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, στo σημείο κατατεθέν για την νυχτερινή ζωή της βόρειας Ελλάδας, Markiz. Καλός Αργυρός; Το σωστό είναι να πεις ψυχωμένος Αργυρός.

Στον Αργυρό είδαμε την αποφασιστικότητα, την θέληση, το γαμώτο, εκτός από τα γνωστά και μεγάλα σουξέ του, με αιχμή του δόρατος στο “οπλοστάσιο” του, το “Αθήνα μου”, και, φυσικά, την pop queen Ελένη Φουρέιρα στο πλευρό του. Να ξέρουμε τι λέμε. Αργυρός και Αποφασιστικότητα επί της ουσίας είχαν σχέση. Για αυτό και μπορεί να ‘ναι υπερήφανος ο Αργυρός για το «αποτύπωμα” που άφησε, στο υπέροχο χώρο του Markiz, το οποίο, επίσης, χρησιμοποιείται ως ενδεικτικό στοιχείο περί των “άγριων” ορέξεων του ενόψει χειμώνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να φτάσει στο θρίαμβο του Markiz o Αργυρός, χρειάστηκε πρώτα να συντονίσει τα πάντα ο επιχειρηματίας, από τον οποίον μπορεί να μην γεννήθηκε, αλλά από το 2016 που συνεργάζονται, γιγαντώθηκε καλλιτεχνικά και έκτοτε σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τον Κώστα Μπερτάκη εννοώ.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 31/7 και 1/8.

Διαβάστε ακόμα: Τα τζάκια σε Χαλκιδική και Αργυρό – Φουρέϊρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.