Ο…ανεμοστρόβιλος ξανάρχεται

Η νέα μόδα και μαλακίες. Τα λένε αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν, αλλά τίποτα δεν ξέρουν. Γιατί αυτοί που σκαμπάζουν από Νύχτα λένε άλλα. Τι, δηλαδή; Όταν υπάρχει η καθιερωμένη, η πασίγνωστη μόδα, δεν την αλλάζεις. Δεν πας σε απομιμήσεις. Προσοχή στις κακές αντιγραφές.

Γιατί, λοιπόν, λέτε να σάρωσε η τραγουδιστική ένωση Λευτέρη Πανταζή και Έλλης Κοκκίνου, που τους είδαμε στη σκηνή του νεοφερμένου Barbarella Athens. Πραγματικά σάρωσε, ήταν ισχυρός ανεμοστρόβιλος στον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας φέτος. Τετάρτη και Σάββατο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα τους ξαναδούμε. τελικά. Στο Ρομέο στην Παραλιακή. Στο ιστορικό Ρομέο. Πολλές οι μνήμες που ‘ξύπνησαν” σε σένα, που είσαι της γενιάς που τα έζησε όλα στο έπακρο. Όποιος τολμήσει να διαφωνήσει, θα φάει φάπα. Ναι, κύριοι. Το ότι δεν φτιάχνομαι και τόσο με κάποιο θέμα, δεν σημαίνει ότι και επιχειρηματικά είναι λάθος, ότι το πρωί δεν θα φύγω με γεμάτες τις τσέπες. Άλλο τι αρέσει σε μένα, άλλο τι θα μου φέρει λεφτά. Τώρα μιλάμε σωστά.

15 Απρίλη ανοίγουν οι πόρτες.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.